Solopgang ved Wietzer Berg i Lüneburger Heide, © Lüneburger Heide GmbH
© Lüneburger Heide GmbH
Vandring i Hellental i naturparken Solling-Vogler
en bank i Lüneburg Hede, © Lüneburger Heide GmbH
© Lüneburger Heide GmbH

Van­dre­fe­rie i Nieder­sachsen


Vores vandreområder byder på ren natur med lyse skove, stejle skråninger, frodige enge og heder med blomstrende lyng. I Niedersachsen får du den perfekte vandreoplevelse. Hvad med at klatre på Bloksbjerg i den rå morgenvind? Eller vil du hellere på en afslappet rundtur på vandreruterne i Nordpfade? Vandreture i Harzen og helt op til kysten – mulighederne her er ubegrænsede 365 dage om året. Uanset hvad du vælger, kommer du tilbage til naturen på din vandreferie.

Store og små øjeblikke

Afhængig af ønsker og ambition kan du vælge mellem udfordrende vandreruter og korte ture for nybegyndere. De, der er på vandreferie med børn, har andre præferencer end en ambitiøs atlet. Du bestemmer, hvor langt du vil, og hvor du vil hen. Vandreområderne Harzen, Lüneburger Heide, Nordpfade og Weserbergland byder på både kortere ruter for afslappede vandrere og lange vandreruter for de mere ambitiøse. Disse områder har mange førsteklasses vandreruter.

De, der mener, at disse landskaber ikke har andet at byde på end betagende udsigter og særlige øjeblikke, har naturligvis fuldstændig ret. Selv de små øjeblikke gør disse vandreture til en uforglemmelig oplevelse. Vi har hørt så mange inspirerende vandreferie-historier.

Her finder du yderligere information og masser af vandrestier i Niedersachsen (kun tilgængelig på engelsk).

Impressions

På vandreferie i Niedersachsen