Markedpladsen Lingen, © Lingen Wirtschaft + Tourismus GmbH/ Simon Clemens & Matthias Horn
© Lingen Wirtschaft + Tourismus GmbH/ Simon Clemens & Matthias Horn

Lin­gen


Lingen er den største by i amtet Emsland med omkring 57.000 indbyggere og er blevet regionens økonomiske og kulturelle centrum. Byens historie går mere end tusind år tilbage til år 975, hvor "Liinga"‘ nævnes for første gang. Lingens lange historie afspejles i de mange historiske bygninger i byens centrum.

Ud over sin historie har Lingen også mange kulturelle tilbud, herunder Weltkindertheaterfest (børneteater-verdensfestival) og Kivelingsfest (folkefestival). I centrum af byen er der masser af gode muligheder for shopping i den gamle bydels maleriske gyder og det moderne butikscenter Lookentor. Emslands kulturelle centrum byder på masser af muligheder for en god aften i byen. I EmslandArena, Alter Schlachthof, de to biografer, Theater an der Wilhelmshöhe, Professorenhaus, Kulturforum St. Michael og Kunsthalle sker der altid noget: store koncerter, førsteklasses teater, særlige film eller fremragende udstillinger.

På grund af sin beliggenhed direkte ved floden Ems er Lingen et godt sted for vandrere, cyklister, ryttere og vandsportentusiaster.

Kort Lingen

Bybillede

Lingen Wirtschaft und Tourismus GmbH

Neue Straße 3a
49808 Lingen
Telefon: +49 (0) 591 / 9144144

Skriv e-mail