Vandring i Hellental i naturparken Solling-Vogler

We­ser­berg­land


Der venter dig en spændende og afvekslende rejse i det romantiske bjerglandskab Weserbergland med jævne bakker og floden, som området har sit navn fra. I det idylliske flodlandskab mellem sammenløbet af Weser og kurbyen Bad Oeynhausen ligger der smukke historiske byer med skønne bindingsværkshuse som perler på en snor.

Her hører også verdensberømte eventyr og legender hjemme, som bringes til live i disse maleriske omgivelser. Turister kan se, hvor rottefængeren fra Hameln, Askepot eller Baron von Münchhausen har sat deres spor i området, og den dag i dag kan du stadig møde nogle af disse figurer på din rejse gennem Weserbergland.

Vidste du, at Weserbergland har den største andel af renæssancebygninger nord for Alperne? Prægtige slotte og borge i Weserrenæssancestil giver området sin egen unikke charme.

Den perfekte måde at udforske Weserbergland på er på cykel. Weser-Radweg, en af Tysklands mest populære cykelruter, fører fra Weserbergland til Nordsøen. Eller vil du hellere vandre? Så udforsk området på nært hold via Weserbergland-Weg.

Hvis du foretrækker at komme væk fra hverdagen og slappe af, er der masser af wellness-muligheder på de mange spa- og kursteder, hvor du bliver forkælet fra top til tå.

Kort over Weser-højlandet med seværdigheder, © TMN / Alexander Kassner
© TMN / Alexander Kassner

 

Oplev Weserbergland

Desværre gav din søgning ingen hits

Weserbergland Tourismus e.V.

Deisterallee
31785 Hameln
Telefon: +49 (0) 5151 / 93000

til websidenSkriv e-mail