Ackerbürgerhaus Verden, © Stadt Verden / Mirco Guy
© Stadt Verden / Mirco Guy

Ver­den


Det er smukkest at nærme sig den historiske by, der ligger ved sammenløbet mellem Aller og Weser, fra vandsiden. Når du ser Verdens panoramaudsigt fra diget, og hestene der græsser fredeligt på Allerwiesen, får du et førsteindtryk af den over 1.000 år gamle by.

Verden i Tyskland forbløffer. Både som fremragende rideby, domkirkeby og som en by ved floden Aller. Her finder de besøgende tilbud for både store og små og de fleste fritidsinteresser. Aktive turister kan tage på tur langs bredden af, eller endda på, floden Aller, enten til fods, på cykel, med hest eller båd, for eksempel på en af de mange cykelstier, ride- eller vandreture.

Hesteelskere får noget for deres penge i Deutsches Pferdemuseum (tyske hestemuseum). Besøgende, der elsker sjov og spænding, vil føle sig hjemme i forlystelsesparken Magic Park, klatreparken, badelandet Verwell eller i Domweih forlystelsespark. Verdens byhistorie er skildret i en imponerende udstilling i Historisches Museum Domherrenhaus. Verden har også masser at tilbyde de musikinteresserede: Ud over sommerkoncerterne i domkirken og jazz- og bluesforestillinger kan de besøgende booke billetter til diverse musik- og teaterforestillinger i Stadthalle. Alternativt kan de besøgende slentre gennem den maleriske, historiske gamle bydel og nyde atmosfæren, nyde de kulinariske tilbud eller opleve roen i domkirken.

Kort Verden

Bybillede

Tourist-Information der Stadt Verden

Große Straße 40
27283 Verden
Telefon: +49 (0) 4231 / 12345

Skriv e-mail