Mand kører i en beach buggy, © DZT / Jens Wegener
© DZT / Jens Wegener

Til­gæn­ge­lig fe­rie


Sommer, sol, afslapning! Hvad er mere oplagt end at gå på opdagelse, lade sig rive med eller slappe af? Hvis du lægger særlig vægt på service og komfort på ferien, er Rejselandet Niedersachsen lige det rette sted for dig.

Barrierefrie tilbud

Flere og flere serviceudbydere i Rejselandet Niedersachsen tilbyder barrierefrie muligheder. Fra sommerhuse til hoteller, fra udflugtsmål som for eksempel trætopstien til miner og bjergværk. På den måde får alle gæster mulighed for at nyde en afslappet ferie.

Det glæder både gæster med mobilitetsbegrænsninger som syns- eller hørenedsættelser og familier med barnevogne. Har det længe været din drøm at vandre i vadehavet (UNESCO-verdensarv) eller gå rundt i trætoppene i Harzen?

Her kan du finde egnede tips og inspiration til din næste rejse til Niedersachsen. 

Rejser for alle

I forbindelse med din søgen efter rejseoplevelser skal du være opmærksom på certifikatet “Reisen für Alle” (rejser for alle). Mere end 400 seværdigheder, overnatningssteder, oplevelses- og transportmuligheder i Niedersachsen er blevet godkendt og certificeret. Her findes detaljerede oplysninger om emnet barrierefrie rejser.

Brug de pålidelige informationer ved planlægningen af din næste rejse og sammensæt rejsen ud fra dine individuelle behov. 

Her finder du en oversigt over forskellige barrierefrie muligheder i Niedersachsen. I databasen på www.reisen-fuer-alle.de kan du se samtlige certificerede virksomheder i Tyskland. 

Indtryk