New Town Hall Hannover, © HMTG/Lars Gerhardts
© HMTG/Lars Gerhardts

Han­nover


Autentisk, ægte, afslappet – Hannover og byens seværdigheder tilbyder den perfekte blanding for de besøgende! Byens centrum imponerer med ægte storby-flair. Den imponerende Marktkirche og det gamle rådhus repræsenterer de sydligste eksempler på nordtysk teglstensgotik.

Gågaden er et sandt shopping-paradis, og i den gamle bydel kan de besøgende slentre gennem de middelalderlige gyder, udforske eksklusive boutiquer eller slappe af ved floden Leine eller i en af de mange caféer.

Oplev havekunst, når den er bedst, i Herrenhäuser Gärten. Med sine omhyggeligt udformede dyreanlæg er Oplevelses-Zoo Hannover Tysklands mest spektakulære dyrepark. Byens forskellige bydele er livlige og charmerende. Spændende events såsom den internationale fyrværkeri-konkurrence, Maschseefest, verdens største Schützenfest (festival med målskydningskonkurrence) og julemarkeder tiltrækker hvert år utallige gæster til Hannover. Uanset om du rejser med bil, tog eller fly, så er Hannovers centrale placering en af byens mange fordele.

Kort Hannover

Højdepunkter

Maschsee Sø Hannover, © Hannover Marketing & Tourismus GmbH / Christian Wyrwa
© Hannover Marketing & Tourismus GmbH / Christian Wyrwa

Maschsee Sø

Maschsee Sø
Den gamle bydel Hannover, © Hannover Marketing & Tourismus GmbH / Martin Kirchner
© Hannover Marketing & Tourismus GmbH / Martin Kirchner

Den gamle bydel

Den gamle bydel

Bybillede

Overnatning i Hannover

Hannover Marketing & Tourismus GmbH

Vahrenwalder Straße 7
30165 Hannover
Telefon: +49 (0) 511 / 12345111

til websidenSkriv e-mail