Et par står på en anløbsbro ved Weser-floden, i baggrunden en autocamper-parkeringsplads, © TMN / Markus Tiemann
© TMN / Markus Tiemann

Cam­ping­plad­ser og plad­ser til au­to­cam­pe­re


Camping – det er ferie direkte i naturen! I Niedersachsen byder fantastiske campingpladser og pladser til autocampere på ideelle forudsætninger. Uanset om du hellere vil rejse med telt eller autocamper eller slå dig ned ved vandet, i skoven eller i nærheden af en by – så findes her det passende sted til ethvert ønske. 

Her, mellem Harzen og Nordsøen, finder du pladser af høj kvalitet med alle forsyningspunkter eller skyggefulde teltpladser midt ude i naturen.

Ikke kun kystområderne med deres enestående klit- og vadehavslandskaber og flotte steder, hvor man kan iagttage de forskellig skibe sejle forbi, er populære og kendte. Også de maleriske hedelandskaber på Lüneburger Heide samt det eventyragtige Weserbergland, det sagnomspundne Harzen og de talrige charmerede småbyer har meget at byde på. Helt vestpå lokker Emsland, Grafschaft Bentheim og Osnabrücker Land – lige om hjørnet ligger Holland tæt på. Wendland og floden Elben fascinerer med deres maritime atmosfære og de vidunderlige naturoplevelser.

En oversigt over udvalgte, certificerede campingpladser og pladser til autocampere finder du på vores store oversigtskort over Niedersachsen. 

Bundesverband der Campingwirtschaft in Deutschland, Landesverband Niedersachsen e.V.

Stover Strand 10
21423 Drage
Telefon: +49 (0) 4177 430

til websidenSkriv e-mail