Par danse i parken

Hannover ferieområde


Hannover ferieområde omfatter området mellem Steinhuder Meer, Aller-Leine-Tal, Burgdorfer Land, Leinebergland og Deister og, selvfølgelig, Niedersachsens hovedstad Hannover.

Afvekslende ferieområde

Det kontrastfyldte område kombinerer en rolig landlig atmosfære med moderne arkitektur og storbystemning. Området er beliggende mellem de tyske mellembjerge og den nordtyske slette og byder på vandstrækninger, skove og bjerge. I den nordlige del af området, i Burgdorfer Land, finder du især heder, landbrugsjord og skove. Naturparken Steinhuder Meer og Aller-Leine-Tal i den nordlige og nordvestlige del af området har vandområder, der indbyder til aktive oplevelser. I den sydlige del tiltrækker højdedraget Deister vandrere og naturelskere. Her befinder kurstederne Bad Nenndorf og Bad Münder sig også. Historiske byer som Hildesheim og Stadthagen er kendte for deres bindingsværkshuse og animerer til at slentre rundt. Byerne byder desuden på masser af kunst og kultur.

Praktiske tips
Henrejse: Motorvej A7 fører i sydlig retning gennem ferieområdet Hannover. Man kan også tage fly, bus eller tog til Hannover.

Bybillede

Skt. Michaelis-kirke
© Hildesheim Marketing / Nina Weymann Schulz

St. Michaeliskirche (Skt. Michaelis-kirke)


Se fra deister i Calenberger Land
© Hannover Marketing & Tourismus GmbH/ Christian Wyrwa

Deister


Det skovklædte bjergryg er et perfekt område for cyklister og vandrere

Desværre gav din søgning ingen hits

Indtryk fra ferieområdet Hannover

Tourist Information Hannover

Ernst-August-Platz 8
30159 Hannover
Telefon: +49 (0) 511 / 12345111

til websidenSkriv e-mail

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »Tourist Information Hannover« med Google Maps.