Kampagne for sundhedsfald 2020, © TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Sund­hed og wel­l­ness i Nordtys­kland


Tag en dyyyb indånding! Mærk den opløftende virkning af en gåtur på stranden! Vinden, bølgerne og tidevandets kraft – det er den rene natur og optimalt til at få fornyet energi. Giv din krop og sjæl denne forfriskende time-out.

Her finder du grundlaget for særlige sundhedstilbud, som styrker din krops egen modstandskraft og hjælper dig med at finde dig selv:

  • Naturlige lægemidler som thalassobehandling med vand fra Nordsøen,
  • brine fra jordens dyb,
  • mose med sine særlige helbredende kræfter eller
  • det enestående klima over eller under jorden.

Naturlig sundhed fra regionen

Lægemidlerne fra Niedersachsens kursteder og kurbade stammer med 100 procent fra naturen: De opstod for mange årtusinder år siden og udfolder stadig deres virkning den dag i dag.

Dette foregår helt naturligt og på bæredygtig vis, uden kemiske tilsætningsstoffer og bivirkninger. Således indeholder brine værdifulde mineraler, som du kan indånde, når du spadserer rundt om et graderværk. Nyd en mosepakke ved behagelige temperaturer, som gør din krop afslappet og øger blodcirkulationen selv i dybtliggende muskler.

I Harzen finder du den reneste luft. Det helbredende klima har en særlig positiv effekt på dit kredsløb og styrker immunforsvaret.

Rekreation made in Niedersachsen

Uanset om du slapper af i en termalkilde weekenden over, nyder det fantastiske landskab på en lang vandretur eller får dine fødder masseret af havbunden: Hos os i Nordtyskland ender hver rejse med følelsen af at være afslappet og have gjort sit helbred en stor tjeneste. I Niedersachsens kurbade samt på kur- og rekreationsstederne er du i de bedste hænder.

Prøv det selv – vi glæder os til at byde dig velkommen!

Her finder du yderligere informationer om sundhed og velvære i Niedersachsen (på engelsk).

Niedersachsen – er godt for mig!