Osnabrück markedsplads
© Osnabrück-Marketing und Tourismus GmbH / next choice

Osnabrück


Osnabrück begejstrer de besøgende med sin levende kultur, elskelige gamle bydel med små farverige gavlhuse, attraktive butikker og et udsøgt køkken.

Byen byder på masser af kultur med alsidige museer, såsom Felix Nussbaum Haus, designet af arkitekten Daniel Libeskind, og Diözesanmuseum, og de mange middelalderlige murstensbygninger.

Osnabrück er den eneste større tyske by, der ligger midt i en naturpark – Naturparken TERRA.vita, udnævnt til UNESCO Global Geopark, der har gode vandre- og cykelstier, hvoraf nogle går igennem Osnabrück centrum.

Historien blev skrevet i Osnabrück. Det var her, sammen med Münster, man i mere end 5 år forhandlede den westfalske fred. Dette stykke historie er den arv, det politiske og kulturelle liv i Osnabrück bygger på i dag. Rådhuset, hvor fredsaftalen blev underskrevet, er blevet tildelt det europæiske kulturarvsmærke.

Highlights

Im Zoo Osnabrück leben vom Aussterben bedrohte Sumatra-Tiger
© Zoo Osnabrück

Zoologisk have i Osnabrück


Den zoologiske have i Osnabrück åbnede i 1936 som »Hjemstavnshave« og huser i dag ca. 2.700 dyr, som repræsenterer knap 300 arter.

Außenansicht Varusschlacht Museum
© VARUSSCHLACHT Museum und Park Kalkriese / Thomas Weber

Varusslaget i Osnabrücker Land - Museum og park i Kalkriese


På en opdagelsesrejse ind i fortiden!

Rådhus hvor Westfalenes fred blev underskrevet
© Osnabrück-Marketing und Tourismus GmbH / Finke-Ennen

Rådhus hvor Westfalenes fred blev underskrevet


Det historiske sengotiske rådhus blev afsluttet i 1512. Westfalenes fred, traktaten, der sluttede tredive års krig, blev forhandlet her og i Münster i 1648.

Desværre gav din søgning ingen hits

Bybillede

Tourist Information Osnabrück | Osnabrücker Land

Bierstraße 22+23
49074 Osnabrück
Telefon: +49 (0) 541 / 3232202

Skriv e-mail