Udsigt til en kanosejler på den kanaliserede Deichhase, © German Roamers / David Kollmann
© German Roamers / David Kollmann

Os­na­brück­er Land


Osnabrücker Land er kendt for sit mangfoldige landskab, der spænder lige fra højdedragene i Wiehengebirge og Teutoburger Wald til morænelandskaber, flodsletter og spektakulære moser.
Naturparken TERRA.vita er som en af de få naturparker i Tyskland udnævnt til UNESCO-Geopark. 80 % af naturparkens område ligger i Osnabrücker Land, og her afspejles på imponerende vis 300 millioner års geologisk historie.

Natur og wellness: Ferie i Osnabrücker Land for wellness- og cykelturister.

Hvis du prioriterer wellness og sundhed i din ferie, så er de fire kursteder i Osnabrücker Land det helt rigtige. Naturen byder på helsebringende kræfter fra termiske kilder og saltvandskilder.
Det rige kulturlandskab i Artland i den nordlige del af området er skabt af den frugtbare jord, som floden Hase har aflejret. Bondegårdskulturen, der er unik på verdensplan, præger det samlede indtryk.

For aktive turister, der elsker naturen, er Osnabrücker Land et eldorado: Cyklister kan opleve landskabet via 2.500 km afmærkede cykelstier og kan vælge mellem 10 temabaserede oplevelsesture og 4 cykelruter. Osnabrücker Land er også populært som vandreområde: Traditionelle europæiske langdistanceruter krydser området, og de fire bedste vandreture i Osnabrücker Land byder på gode oplevelser og et højt serviceniveau.

Til dato har borge og slotte, kirker og klostre, romanske stenværker, vind- og vandmøller, historiske byer samt adskillige storstensgrave sat deres præg på Osnabrücker Land.

kort over Osnabrücker Land med seværdigheder

 

Oplev Osnabrücker Land

Außenansicht Varusschlacht Museum, © VARUSSCHLACHT Museum und Park Kalkriese / Thomas Weber
© VARUSSCHLACHT Museum und Park Kalkriese / Thomas Weber

Varusslaget i Osnabrücker Land - Museum og park i Kalkriese


På en opdagelsesrejse ind i fortiden!

Desværre gav din søgning ingen hits

Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH

Anja Hehmann
Herrenteichsstraße 17/18
49074 Osnabrück
Telefon: +49 541 323 4571

Skriv e-mail