Cyklister på Mittelweser, © TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Mit­telwe­ser


Overskueligt, originalt og hyggeligt – det er ferie- og fritidsområdet Mittelweser. Mittelweser begynder der, hvor floden Weser forlader byen Porta Westfalica og langsomt strømmer nordpå ind i den store nordtyske slette. Den flade marsk langs Weser mellem Minden og Hannover i syd og Bremen i nord er det perfekte sted at udforske.

Brede højtliggende områder med smukke skove, farverige marker og udstrakte mose- og hedeområder dominerer landskabet. Tag dig tid til at nyde Mittelweser, for her er du væk fra hverdagens stress og jag og kan nyde livet og slappe af.  Livet på landet bestemmes stadig af årstidernes rytme, og denne rytme indhyller også turisterne, der kommer her.

Mittelweser har mange små perler: Museums-Eisenbahn, Dinopark, klostre og kirker, vind- og vandmøller, udflugter med båden "Flotte Weser", hestegårde, kulinariske nydelser såsom Nienburger Spargel og Nienburg/Weser med sin 1000 år gamle by m.m.

kort over ferieregionen Mittelweser med seværdigheder

Oplev Mittelweser

Indtryk Dinosaurier-Park Münchehagen, © Dinosaurier-Park Münchehagen GmbH & Co.KG
© Dinosaurier-Park Münchehagen GmbH & Co.KG

Dinosaurier-Park Münchehagen


Dinosaurier-Park Münchehagen ligger ikke langt fra Harzen og Hannover og er Tysklands største videnskabelige eventyr- og forlystelsespark. Velegnet som endagstur på en familieferie. På den 2,5 km…

Desværre gav din søgning ingen hits

Indtryk fra Mittelweser

Mittelweser-Touristik GmbH

Lange Straße 18
31582 Nienburg
Telefon: +49 (0) 5021 / 917630

Skriv e-mail