Kanosejlads på Oker, © Christian Bierwagen
© Christian Bierwagen

Brauns­chwei­ger Land


En rejse gennem tidenv

Udforsk Braunschweiger Lands rige historie, der byder på skatte fra fortiden, nutidens pionerer og fremtidens laboratorier.
”ZeitOrte” er historiske steder såsom unikke geologiske fænomener, arkæologiske udgravninger, bygninger eller ensembler fra middelalderen. I områdets talrige byer, herunder Braunschweig, Wolfsburg, Wolfenbüttel og Gifhorn, finder du biblioteker fra oplysningstiden, gamle fabriksgrunde, moderne kunst- og arkitektoniske steder, fremtidsmuseer og verdensberømte produktionssteder. Tag dig tid til at udforske de mange ZeitOrte, og nyd tiden i Braunschweiger Land!

Praktiske tips:

Motorvejen giver nem adgang til Braunschweiger Land, som ligger meget centralt mellem Lüneburger Heide og Harzen. Motorvej A2 og efterfølgende A39 fører direkte til Braunschweiger Land, som i øvrigt er den perfekte stop-over-destination.

kort over Braunschweiger-landet med seværdigheder

Oplev Braunschweiger Land

Indtryk af Phaeno, © phaeno / Janina Snatzke
© phaeno / Janina Snatzke

phaeno Wolfsburg


I Wolfsburg ligger phaeno, et godt sted at besøge på en familieferie. Udvendigt byder det på en imponerende arkitektur og indvendigt på en fascinerende oplevelsesverden for hele familien.

Desværre gav din søgning ingen hits

Indtryk fra Braunschweiger Land

TourismusRegion Braunschweiger Land e.V.

Frankfurter Straße 284
38122 Braunschweig
Telefon: +49 (0) 531 / 1218200

til websidenSkriv e-mail