Tag på en opdagelsesrejse gennem Niedersachsens kulinariske regioner, og nyd en bred vifte af typisk tysk mad. Alt frisk fra naturen. Uanset om du ønsker rødspætte og rejer på kysten om foråret, friske asparges og jordbær i hele Niedersachsen, æbler og kirsebær fra Altes Land om sommeren eller grønkål og Pinkel i den kolde årstid – det er altid sæson for nydelse i Niedersachsen.
Mad og drikke i Niedersachsen er en kulturarv – fra tetraditionen i nord og øl-kulturen med Bock-øllen, der stammer fra Weserbergland, til mejerispecialiteter og produkter fra Lüneburger Heide, Harzen og Nordsøen. I Niedersachsen kan du ikke blot prøve typisk tysk mad på de mange kroer og caféer, men også på besøg og guidede ture. Du kan også tage kulinariske lækkerier med hjem fra markeder og gårdbutikker. Begivenheder såsom foodtruck-festivaler, aspargesfestivaler og høstmarkeder tilbyder dig en kulinarisk oplevelse. Du finder dog ikke kun regional tysk madkultur i Niedersachsen. Niedersachsens stjernekokke leverer topklasses retter, bedømt af Guide Michelin og Gault Millau – hvilket også er typisk for Niedersachsen.
Lad dig begejstre af produkter og specialiteter lavet i Niedersachsen!