Par Nordic Walking i Oldenburg Münsterland, © malopo
© malopo

Ol­den­bur­ger Münster­land


De flere hundrede år gamle forbindelser til Münster og Oldenburg har formet den meget specielle livsstil i Oldenburger Münsterland. De lokale i Oldenburger Münsterland er venlige og nede på jorden og giver gerne et indblik i deres skikke og daglige liv på landet. Stedet byder på mange faciliteter, der giver et spændende indblik i dette kulturområde.

Området har en fascinerende og mangfoldig natur: De skovklædte Dammer Berge med vandsportsparadiset Dümmer See, den opstemmede sø Thülsfelder Talsperre med dens mange bugter, de udstrakte moseområder i Nordkreis Vechta og det rolige flodlandskab i Hasetal. Højt mod nord ligger vandområdet Barßel-Saterland, hvor man allerede kan dufte Nordsøen i luften. Alle disse steder har deres helt egen specielle livsstil, og det gør en tur til Oldenburger Münsterland til en spændende og afvekslende udflugt.
Uanset om du tager afsted på cykel, med kano, til hest, med bil eller autocamper, kan du udforske området og dets befolkning på en afslappende og samtidig underholdende måde.

kort over oldenburger münsterland med seværdigheder

Oplev Oldenburger Münsterland

Museumsdorf Cloppenburg, © Michael Stephan/ Museumsdorf Cloppenburg
© Michael Stephan/ Museumsdorf Cloppenburg

Museumsdorf Cloppenburg, Oldenburger Münsterland


Med mere end 50 fuldt møblerede historiske bygninger viser dette museum, hvordan arbejds-, bolig- og levevilkårene var for landbefolkningen i Niedersachsen fra slutningen af middelalderen til…

Thülsfelder Talsperre, © Wolfgang Stelljes
© Wolfgang Stelljes

Thülsfelder Talsperre


Beliggende i det øgæiske hav og hede mellem Cloppenburg og Friesoythe, ser dammen og rekreative områder ud som en naturlig sø med mange strande

Desværre gav din søgning ingen hits

Indtryk fra Oldenburger Münsterland

Verbund Oldenburger Münsterland e.V.

Diekmanns Esch 13
49377 Vechta
Telefon: +49 (0) 4441 / 95650

til websidenSkriv e-mail