restaurant, © Fotolia
© Fotolia

Restauranter i Niedersachsen for feinschmeckere


Enhver feinschmecker kan finde den perfekte restaurant i Niedersachsen. Udvalget af restauranter er stort. Forskellige mærkninger, såsom stjerner og kokkehuer, afslører, hvor du får en kulinarisk oplevelse, der er pengene værd. Her finder du de bedste restauranter i Niedersachsen samt restauranter med mindst tre kokkehuer.

Udvalget af restauranter i Niedersachsen er stort for dig, der gerne vil spise rigtig godt om aftenen. En restaurants kvalitet kan imidlertid let genkendes af feinschmeckere. Forskellige mærkninger, såsom stjerner, kokkehuer og point, afslører, hvor du får en kulinarisk oplevelse, der er pengene værd.

Men hvad betyder karaktererne i restaurantguiderne Michelin og Gault Millau egentlig?

Michelin og Gault Millaus evalueringskriterier ligner hinanden. Udover kvalitet og ingrediensernes friskhed vurderes især den professionelle og kreative tilberedning, harmonien i smagen, særegenhed og præsentation af retten.

Michelinstjerner

I den tyske udgave af restaurantguiderne bliver stjernernes betydning beskrevet som følger:
•    En stjerne: Et køkken fuld af finesse – et stop værd
•    To stjerner: Rigtig godt køkken – en omvej værd
•    Tre stjerner: Ekstraordinær køkkenkunst – værd at rejse efter

Gault Millau

Et mere detaljeret evalueringssystem med en skala fra et til tyve point. Ved en score på 13 point og derover vises desuden små kokkehuer.
•    Får en restaurant 0-10 point, betragtes stedet som mangelfuldt.
•    13-14 point står for et meget godt køkken. Ved denne score får restauranten samtidig en hue.
•    For høj kvalitet og kreativitet får restauranten 15-16 point og to huer.
•    17-18 point (tre huer) betyder bedst mulig tilberedning og maksimal kreativitet.
•    18,5-20 point (fire huer) får en restaurant for „verdens bedste“ køkken.

Yderligere information om Restauranter i Niedersachsen for feinschmeckere finder du her (kun tilgængelig på engelsk).