Cykelsti på Langeoog, © TMN / Max Fischer
© TMN / Max Fischer

Cy­kel­fe­rie i Nieder­sachsen


Stig op på cyklen, og oplev Niedersachsen på de veletablerede cykelruter. For mange aktive ferierejsende er cykling den bedste måde at opleve det charmende Niedersachsen på. Vores delstat byder på adskillige cykelruter fra Harzen til Vadehavet. Der er noget for enhver smag!

Oplev for eksempel Elberadweg eller Weser-Radweg. Begge cykelruter har i mange år hørt til de mest populære i Tyskland. Weser-Radweg er endda blevet udpeget som kvalitetscykelrute med fire stjerner af Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club e.V. (ADFC). Grenzgängerroute Teuto-Ems og Vechtetalroute har også fået tildelt stjerner. Heideregion Uelzen er en enestående ADFC-RadReiseRegion (cykeltursregion)!

For de mere ambitiøse cyklister byder mountainbike-ruterne i Harzen og Weserbergland på nogle mere udfordrende ture. Selv cykelryttere får noget for pengene hos os.

Lad dig inspirere af vores oversigt over cykelruter, og planlæg din næste cykeltur – uanset om det skal være en dagstur eller en hel ferie. Du finder svar på alle dine spørgsmål her hos os, så du kan nyde din cykelferie i Tyskland i ro og mag.

Her finder du yderligere information og masser af cykelruter i Niedersachsen (kun tilgængelig på engelsk).

Par med cykler tager en pause på Weser, © DZT/Jens Wegener
© DZT/Jens Wegener

Indtryk