Oversigt over Autostadt i Wolfsburg
© Autostadt / Nils Hendrik Müller

Wol­fsburg


             

Elsker du action og eventyr? Eller foretrækker du ro og afslapning? Er du til kultur eller natur? Så er Wolfsburg den perfekte destination for dig. Byen tilbyder meget mere, end mange forventer – en blanding af forskellige oplevelser og indtryk i et kompakt område, beliggende i et moderne bylandskab, der sætter trends med sin arkitektur og fascinerer med sin dynamiske natur.

Det er ikke så nemt at beskrive de besøgendes fascination af Wolfsburg med få ord. I modsætning til mange historiske byers lange historie er Wolfsburgs forholdsvis kort – og det er netop det, der giver byen dens særlige charme. Først i 1938 blev Wolfsburg hjemsted for Volkswagen-fabrikken, og byen har især de sidste 15 år udviklet sig til en sand eventyrby. Et væld af spændende highlights og attraktioner tilbyder noget for enhver.

  

Indtryk af Phaeno
© phaeno / Janina Snatzke

phæno Wolfsburg


I Wolfsburg ligger phæno, et godt sted at besøge på en familieferie. Udvendigt byder det på en imponerende arkitektur og indvendigt på en fascinerende oplevelsesverden for hele familien.

Ritz-Carlton Wolfsburg
© The Ritz-Carlton, Wolfsburg

Aqua in The Ritz-Carlton


3-stjernede Michelin-kok Sven Elverfeld serverer topmoderne, moderne europæisk køkken på Aqua.

Designer Outlet Wolfsburg


Ubesværet shopping på designerforretninger Wolfsburg, Tysklands første udbyderby. Du finder et bredt udvalg af forretningsklær og fritidstøj i mere end 70 butikker her.

Fahrattraktion Ausfahrt, mit Blick auf das Kundencenter und die Auto Türme.
© Autostadt/ Udo Geisler

Autostadt i Wolfsburg


I Autostadt i Wolfsburg drejer alt sig om mobilitet. »Mennesker, biler og alt, hvad der bevæger dem« er mottoet for Volkswagen Koncernens kommunikationsplatform.

Desværre gav din søgning ingen hits

Tourist-Information Wolfsburg

Willy-Brandt-Platz 3
38440 Wolfsburg
Telefon: +49 (0) 5361 / 899930

Skriv e-mail