Afsnittet af stranden ved det hvide klit på Norderney, © Staatsbad Norderney GmbH/ Janis Meyer
© Staatsbad Norderney GmbH/ Janis Meyer

Kin­der­fe­ri­en­land Nieder­sachsen


Planlægger du jeres næste familieferie eller en weekendtur med børnene? Så tag et kig på vores steder med certificeringen Kinderferienland. Kig vores forskellige overnatningssteder og aktivitetsudbydere igennem i sikker forvisning om, at du vil blive budt varmt velkommen, uanset hvor du ser Kinderferienland-logoet!

Med sine certificerede overnatningssteder tilbyder Niedersachsen en bred vifte af muligheder til din næste familieferie, uanset om du foretrækker at bo i den fantastiske natur, nyde et eventyr i en piratkahyt eller komforten på et hotel. Der er masser af muligheder for en aktiv familieferie, så I kommer heller ikke til at kede jer i løbet af dagen. Oplev tyske dyr i deres naturlige omgivelser, tag på en rejse gennem tiden i et af forsknings- og oplevelsescentrene, eller sæt helt nye udfordringer for jer selv i svimlende højder.

Vores steder med certificeringen Kinderferienland gør Niedersachsen til den perfekte destination for en familieferie i Nordtyskland. Der er så meget at udforske og opleve!

En pige har det sjovt i kædecarrusellen, © Fotolia / Stefanie B.
© Fotolia / Stefanie B.

Gode steder til en familieferie

Steder med certificeringen Kinderferienland er for dig, der gerne vil tilbringe din planlagte familieferie i Niedersachsen. Alle disse steder og deres udstyr er særligt velegnede til familier.


få mere at vide