Afsnittet af stranden ved det hvide klit på Norderney
© Staatsbad Norderney GmbH/ Janis Meyer

KinderFerienLand Niedersachsen


Planlægger du jeres næste familieferie eller en weekendtur med børnene? Så tag et kig på vores steder med certificeringen KinderFerienLand. Kig vores forskellige overnatningssteder og aktivitetsudbydere igennem i sikker forvisning om, at du vil blive budt varmt velkommen, uanset hvor du ser KinderFerienLand-logoet!

Med sine certificerede overnatningssteder tilbyder Niedersachsen en bred vifte af muligheder til din næste familieferie, uanset om du foretrækker at bo i den fantastiske natur, nyde et eventyr i en piratkahyt eller komforten på et hotel. Der er masser af muligheder for en aktiv familieferie, så I kommer heller ikke til at kede jer i løbet af dagen. Oplev tyske dyr i deres naturlige omgivelser, tag på en rejse gennem tiden i et af forsknings- og oplevelsescentrene, eller sæt helt nye udfordringer for jer selv i svimlende højder.

Vores steder med certificeringen KinderFerienLand gør Niedersachsen til den perfekte destination for en familieferie i Nordtyskland. Der er så meget at udforske og opleve!

En pige har det sjovt i kædecarrusellen
© Fotolia / Stefanie B.

Gode steder til en familieferie

Steder med certificeringen KinderFerienLand er for dig, der gerne vil tilbringe din planlagte familieferie i Niedersachsen. Alle disse steder og deres udstyr er særligt velegnede til familier.


få mere at vide