Markedspladsen Goslar, © GOSLAR marketing GmbH / Stefan Schiefer
© GOSLAR marketing GmbH / Stefan Schiefer

Goslar


Den tusind år gamle by Goslar er en spændende byferiedestination og ligger tilmed i herlige naturlige omgivelser i Harzen. Kejserbyens særlige historiske flair og kulturelle skatte gør den til en attraktion for besøgende fra både nær og fjern.

De imponerende seværdigheder, kirker og museer er en særlig oplevelse for alle, ikke kun for kultur-entusiaster. Goslar er også et perfekt sted for dem, der bare ønsker at slappe af på deres ferie. De smalle middelalderlige gyder med deres unikke atmosfære eller det livlige torv og dets caféer er ideelle steder til en afslappet slentretur.

Malmminen Rammelsberg (malmminen Rammelsberg) og den gamle by i Goslar blev erklæret UNESCO kulturarv i 1992. En imponerende udmærkelse, der har gjort vidnesbyrdene om minedrift og historien om byen Goslar til nogle af de mest værdifulde kulturelle mindesmærker i Tyskland. Vandforsyningssystemet Oberharzer Wasserwirtschaft, verdens største og mest betydningsfulde netværk af dæmninger og grøfter, har siden august 2010 også været på UNESCO’s verdensarvsliste. Rammelsberg mine er i dag et museum og en besøgsmine.

Livlige begivenheder og lækre kulinariske tilbud sørger for, at man som turist i Goslar, både som endags- og feriegæst, føler sig meget velkommen – der er helt sikkert noget for enhver smag her. De attraktive butikker i den historiske gamle by frister også til en ekstraordinær shoppetur.

Kort Goslar

Overnatning i Goslar

Turistinformation Goslar

Markt 1
38640 Goslar
Telefon: +49 (0) 5321 / 78060

til websidenSkriv e-mail