Seitennavigation

Hannover

Den pulserende by Hannover indbyder til shopping med sin store gågade, det nye Ernst-August-Galerie og de elegante arkader. I den gamle bydel spadserer du gennem middelalderlige gyder, slapper af på Leinebredden eller i en af de talrige caféer. Teater, opera, koncerter og kunst på højeste niveau, såvel som talrige museer og monumenter fascinerer kulturelskere fra hele verden.

 


International flair tilbyder Hannover som messe-, event- og sportsby, og kendte stjerner rocker i Hannover. Til de årlige attraktioner hører Maschseefesten, den største skyttefest i hele verden, eller den internationale fyrværkerikonkurrence.

 


170 gadekunstgenstande præger Hannovers bybillede. På Leinebredden troner de berømte Nanas af Niki des Saint Phalle. Engang kontroversielle, men de er forlængst blevet et af byens mest eftertragtede fotomotiver. Indoor anses Sprengel Museum for en af de internationalt vigtigste adresser for kunst fra det 20. og 21. århundrede.

Highlights

Erlebnis-Zoo Hannover
Med sine artsrette levesteder for dyrene i syv fascinerende temaverdener, er Erlebnis-Zoo Hannover Tysklands mest spektakulære dyrepark.
Yukon Bay, den nye canadiske verden, er hjemsted for isbjørne, rensdyr, pingviner, ulve, bison og sæler. 22.000 m2 dækker dette landskab med havbugt, fascinerende undervandsverden og oplevelses-gastronomi.


Herrenhäuser Gärten
Havekunst når det er bedst kan du opleve i Herrenhäuser Gärten. Her venter der en spadseretur gennem et af de smukkeste parkanlæg i Europa på dig.
Som et uændret eksempel på en barok have, inviterer den store have til en spadseretur med sine fortryllende ornamenter, sprudlende kaskader og prægtige springvand.
 


Hannover Airport

Hannover Airport er den førende ferielufthavn i Nordtyskland. Midtpunktet for de tilbudte strækninger er de klassiske ferie- og varmt vands-destinationer som Spanien med alle dets øer, Italien, Tyrkiet eller Nordafrika. Den aktuelle flyveplan omfatter flere end 100 direkte destinationer i attraktive ferieområder: Ud over de klassiske soldestinationer betjenes desuden destinationer i Low-Cost-området samt de vigtigste europæiske omstigningsterminaler.

I samarbejde med renommerede rejsearrangører tilbyder lufthavnens eget rejsebureau attraktive ferietilbud fra Hannover under navnet "haj Reisen by Hannover Airport". Reservationer kan foretages både ad den klassiske vej i partnerrejsebureauet, over internettet www.haj.de samt via et callcenter.

Direkte ved lufthavnen tilbyder Nordtysklands største rejsemarked et bredt spektrum af ferierejser - fra tidlige reservationer til lastminute. Over 35 rejsebureauer gør det muligt at sammenligne tilbuddene 7 dage om ugen. Med sin færdselsgunstige beliggenhed og egen motorvejstilslutning kan lufthavnen nemt og optimalt nås fra alle verdenshjørner. På stedet er der over 14.000 parkeringspladser i forskellige komfort-kategorier.

din direkte kontakt

kontakt og info

Ernst-August-Platz 8
30159 Hannover

Telefon: +49 (0) 511 / 12345-111
Fax: +49 (0) 511 / 12345-112

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.