Se fra Amdorf-broen i forgrunden en cykel, © Ostfriesland Tourismus GmbH / www.ostfriesland.de
© Ostfriesland Tourismus GmbH / www.ostfriesland.de

På cy­kel­tur i Nieder­sachsen


I Niedersachsen er der en lang tradition for at cykle. Derfor tænker vi hele tiden i nye baner, for at kunne tilbyde dig en uforglemmelig cykelferie. Det kan være et godt servicetilbud, en exceptionel god cykelrute eller et autentisk sted til dine pauser. Lige netop typisk Niedersachen! Nyd din cykelferie uden problemer og find informationer hos os om alle spørgsmål fra A til Z. Vi ved, at en afslappet rejse til feriedestinationen, betyder meget, og mange regioner kan også nås med en behagelig togtur. Overalt i Niedersachsen kan du finde cykeludlejninger og cykelværksteder. Talrige hoteller, pensioner, kroer og campingpladser har vist sig at være særligt gæstfrie over for cyklende feriegæster. Lad dig inspirere af de forskellige og informative cykeltemaer.

Tre cyklister passerer en kunstobjekt, © TMN / Thorsten Brönner
© TMN / Thorsten Brönner

Kvalitetscykling

Hvem er bedre til at vurdere, hvad cykelturister ønsker sig af deres cykelrejser end Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club e.V. (ADFC)?


få mere at vide
Bike skilt på den indre cykelsti, © Tourismusverband Nördliches Harzvorland / e.V.
© Tourismusverband Nördliches Harzvorland / e.V.

Navigering med skilte eller GPS

Når man er på ferie, kender man ikke stederne så godt, som man gør derhjemme. Skilte eller GPS vil få dig sikkert frem til dit mål i Niedersachsen.


få mere at vide