Bike skilt på den indre cykelsti, © Tourismusverband Nördliches Harzvorland / e.V.
© Tourismusverband Nördliches Harzvorland / e.V.

Navi­ge­ring med skil­te el­ler GPS


Cykeltur med GPS eller vejledning fra himlen

Med GPS er du altid på rette vej! Satellitnavigation er virkelig en hjælp på cykelturen – med navigationssystemet på styret kommer du frem til dit mål uden at kigge på et kort. Med GPS’en ved du altid præcist, hvor du er, og hvor du skal hen. Men GPS’en fortæller dig meget mere end blot din nuværende position: Aktuel højde, resterende kilometer og ankomst til destinationen er værdifulde informationer på din cykeltur.
På siderne med turbeskrivelser finder du relevante data til din GPS. Eller måske vil du gerne se din cykeltur i fugleperspektiv, inden du tager afsted? Importer blot KML-dataene i Google-Earth, og så er du klar.

Du er aldrig langt væk fra det næste skilt på cykeltur gennem Niedersachsen

Grøn eller rød skrift på en hvid baggrund viser dig vej på din cykeltur gennem Niedersachsen. I de fleste områder mellem Nordsøen og Harzen finder du ikke kun skilte på de store cykelruter, men også skilte uden for ruten, som viser dig den rigtige vej. Uanset om du er på vej til den næste by, til togstationen eller stranden, så viser skiltene dig destinationen, afstanden og den rigtige retning. På den måde er det nemt at komme rundt her uden at bruge et kort.
Eller er du på udkig efter en bestemt cykeltur? Ikke noget problem! Alle de cykelture, vi foreslår her, har deres eget rutelogo, som du blot skal følge.