Mountainbiker kører på en grusvej, © TMN/Maruba b.V. Sports Publishers
© TMN/Maruba b.V. Sports Publishers

Volks­banka­re­na Harzen


74 mtb-ruter henover en strækning på 2.200 kilometer og 59.000 højdemeter i tre delstater. Det er beskrivelsen på Volksbankarena Harz, Nordtysklands bedste cykelområde.

Volksbankarena Harz’ netværk af cykelruter består af i alt 74 tydeligt skiltede mountainbike-ruter i amterne Goslar og Osterode i Niedersachsen samt i delstaterne Sachsen-Anhalt og Thüringen. Blandt dem lokker lovende ruter som „Höhenfieber“ (høj feber) eller „Wild Man’s Trail“. Familier og nybegyndere får også noget for pengene på „Kleine Wasser-Tour“ eller „Kleine Mönchsrunde“. Med et område på mere end 40 x 40 kilometer er mangfoldigheden og omfanget af dette cykelparadis imponerende. 24 lokationer i Harzen giver besøgende lyst til at prøve mtb: på de nordlige skråninger i Goslar eller de sydlige i Walkenried, fra Seesen i det fjerne vest, Thüringer Südharz (Thüringen, det sydlige Harzen) eller Harzen-området i Sachsen-Anhalt til den østlige del af Volksbankarena Harz.

Hvis du ikke ønsker at medbringe din egen mountainbike, kan du leje din foretrukne model hos OutdoorCenter Harz i Clausthal-Zellerfeld. Her kan du også leje E-mountainbikes.

VOLKSBANK ARENA HARZ

Altenauer Str. 55
38678 Clausthal-Zellerfeld
Telefon: +49 (0) 5323 / 982461

til websidenSkriv e-mail