Downhill rytter på banen på Racepark Schulenburg, © Racepark Schulenburg / Julian Terpe
© Racepark Schulenburg / Julian Terpe

Bi­ke­par­ker i Harzen


Singletrail, freeride eller downhill mtb – vi tilbyder et bredt udvalg med mange forskellige sværhedsgrader for cyklister på forskellige niveauer.  Svævebaner og stolelifte bygger bro over højdeforskellen og tager cyklister fra dalen og op til toppen. På cykelskolernes forskellige kurser kan du lære de grundlæggende færdigheder i sikker kørsel eller forbedre din teknik.  Har du ikke din egen cykel med, eller vil du gerne prøve noget nyt?  I Harzens bikeparker kan du købe eller leje beskyttelsestøj og cykler. Du finder yderligere information om de enkelte bikeparker på hjemmesiderne for bikeparker i Harzen.

Mountainbiker ride over et vanskeligt spor i Hahnenklee Bike Park, © Board 'n Bikes
© Board 'n Bikes

Hahnenklee Bikepark

Bocksberg byder på seks mountainbike-ruter og en pump-track-bane for børn. Tag kabelbanen til toppen af bjerget, og kør på mountainbike ned igen. Det er muligt at leje mountainbikes i parken.


få mere at vide
Downhill rytter på banen på Racepark Schulenburg, © Racepark Schulenburg / Julian Terpe
© Racepark Schulenburg / Julian Terpe

Schulenburg Racepark

Downhill mtb og afslapning er dagens program i Schulenburg Racepark. Parken byder også på et omfattende kursusprogram og flere årlige downhill mtb-løb, der passer til alle.


få mere at vide
Driver på en træ rampe i Bikepark St. Andreasberg, © www.msb-x-trail.de
© www.msb-x-trail.de

St. Andreasberg Bikepark

St. Andreasberg Bikepark tilbyder lette singletrails og teknisk svære ruter. Tag stoleliften til toppen af bjerget, og kør så hurtigt ned igen på mountainbike.


få mere at vide
Forhjul på en mountainbike i baglygten, © Fotolia / lassedesignen
© Fotolia / lassedesignen

Braunlage Bikepark

Svævebanen ved Wurmberg tager cyklister og deres cykler op på bjerget i specialfremstillede kabiner. Fra toppen går det derefter hurtigt ned ad bjerget på ruter af forskellig sværhedsgrad.


få mere at vide