Grønkålsmark Oldenburg, © Oldenburg Tourismus und Marketing GmbH / Verena Brandt
© Oldenburg Tourismus und Marketing GmbH / Verena Brandt

Aro­ma­tisk vin­ter


Når det bliver koldere udenfor, flytter fokus sig igen mod det dejlige køkken. Det er tid til hyggelige aftener ved kaminen med solide måltider. Repræsentanter for den gode smag finder du overalt - hvad enten det er i Harzen eller ved Nordsøen.

I Oldenburg-området er fælles grønlangkålsspisning med venner efter en vinterlig spadseretur eller en kåltur en populær skik. Grønkålen betragtes nu også uden for Tysklands grænser som en populær superfood. Selv i Nordamerika har man i nogen tid haft øje for denne specialitet.

Netop i den kolde årstid er køkkenet i Niedersachsen en ypperlig nydelse. Der bliver bagt flittigt. Uanset om det er ”Stutenkerle” - søde, små gærdejsmænd -, ”Heidesand-Kekse” (kiks), ”Eichsfelder Weihnachtsstollen” (julekager) eller ”Hildesheimer Pumpernickel” (brød) - så er der noget for enhver smag.

I Niedersachsen findes der hele året rundt lækre og traditionelle retter og produkter.

Nyd de bedste råvarer og lad ganen bestemme, hvor du vil tabe dit hjerte.