De mest ef­ter­trag­te­de fe­ri­e­par­ker


Uanset om det skal være ved Nordsøen, i Harzen eller på heden - i Niedersachsen vil du altid finde en passende feriepark. Nyd din næste ferie midt i naturen med mange udflugtsmuligheder og serviceydelser på stedet eller i nærheden. Der tilbydes et afvekslende program for folk i alle aldre i de børnevenlige ferieanlæg i Niedersachsen hele året rundt. Her finder du et udvalg af de mest populære ferieparker, som byder på dejlige oplevelser for hele familien.

 

1. Ma­ris­sa Park på Düm­mer


Marissa Ferienpark ligger lige ved Dümmer-søen, og her er der fokus på naturaktiviteter såsom vandring, cykling og vandsport.  Børn kan udfolde sig på skaterbanen, de talrige outdoor-legepladser samt i multiarenaen. Der er også noget for naturelskere i naturparken med høj- og lavmoser samt fuglereservat. Bagefter kan man nyde panoramaudsigten over Dümmer-søen fra saunaen eller opsøge pejseværelset.

Webseite Marissa Ferienpark

Wald & Welle GmbH
MARISSA FERIENPARK
Schodden Hof 3
49459 Lembruch

Telefon: +49 5447-921010
E-Mail: rezeption@marissa-ferienpark.de

2. Cen­ter Parcs Bi­spin­ger Hei­de


Midt på Lüneburger Heide ligger Center Parcs Bispinger Heide. Her kan man vælge mellem feriehuse, hotelværelser og særlige overnatningsmuligheder såsom træhuset eller husbåden. Ikke kun overnatningsmulighederne, men også aktiviteterne er meget afvekslende. Børnebondegård, legepladser, badelandet Aqua Mundo med rutsjebaner og bølgebassin, en indoor-legeverden og børnediskotek runder programmet af. Derudover huser Market Dome et udvalg af forskellige restauranter og indkøbsmuligheder.

Endvidere lægger parken vægt på et så lavt vand- og energiforbrug som muligt, og på, at der ikke anvendes engangsplastik.

Webseite Bispinger Heide

Center Parcs Bispinger Heide
Töpinger Straße 69
29646 Bispingen
Telefon: +49 5194-940

3. Dan­kern Slot


Uanset om man er på ferie eller på en dagsudflugt – Dankern Slot i Emsland har noget at byde på for alle! Det være sig ponyridning, legeborge og -pladser, udendørs vandrutsjebaner og vandski eller som alternativ ved dårligt vejr badelandet Topas, laserlabyrinten, isskøjteløb, indendørs fodbold eller et tårn med tovtræk. I den nærmeste omegn er der desuden gokartbane, en flyveplads med ultralette fly, værftet Meyer Werft, og man kan runde dagen af med en bådtur på floden Ems eller en slentretur ved Lookentor med indkøbscenter. Man kan overnatte i et af mere end 770 feriehuse, som ligger omkring søen Dankernsee og vandslottet.

Webseite Schloss Dankern

Schloss Dankern
Rentmeisterstraße 1
49733 Haren (Ems)
Telefon: +49 5932-72230
E-Mail: ferienzentrum@schloss-dankern.de

4. Cen­ter Parcs Nord­s­e­ekü­ste


I Center Parcs Nordseeküste, hvor man kan overnatte i feriehuse, lejligheder eller hotelværelser, har man stranden lige uden for hoveddøren. Udflugter til Nordsøen, Vadehavet, badelandet Aqua Mundo eller det opvarmede friluftsbad - her kan alle blive våde. Alternativt kan man spille minigolf, tennis, fiske eller leje cykler. I nærheden af centret ligger også dyre- og fritidsparken Jaderpark eller den zoologiske have i Bremerhaven.

Webseite Center Parcs Nordseeküste

Park Nordseeküste
Nordseeallee 36
26969 Tossens
Telefon: +49 4736-92894

5. Süd­see-Camp


I Südseecamp i nærheden af Soltau på Lüneburger Heide kan gæsterne vælge mellem at overnatte i eget telt, i (udlejnings-) campingvogn eller i en af de skandinaviske feriehuse. Ud over aktiviteter som ridning, svømning i badeparadiset, junglegolf eller klatring i klatreskoven er der også animationsprogrammer.

Webseite Südsee-Camp

Gottfried & Per Thiele OHG
Südsee-Camp 1
29649 Wietzendorf
Lüneburger Heide / Niedersachsen
Telefon: +49 5196-980116
E-Mail: info@suedsee-camp.de

6. Al­f­see Fe­ri­en­park


I udkanten af Geopark TERRA.vita i Osnabrücker Land ligger Alfsee Ferien- und Erlebnispark. Der er mulighed for at tilbringe natten i strandhytter i Beach Camp eller i Germanenland. Dets rustikke design minder om svundne tider. Om dagen er der mange aktiviteter for unge og gamle såsom og Alfen Saunaland, det overdækkede Fun-Center Bullermeck eller vandskianlægget. Eventyrverdenen Germanenland tilbyder parkourbaner til behændighedstræning, labyrint og klatring, mens man på museet i nabobyen Kalkriese kan få mere at vide om germanernes baggrund og om Varusslaget.

Websted Alfsee Ferienpark

Alfsee GmbH
Am Campingpark 10
49597 Rieste
Telefon: +49 546-492120
E-Mail: info@alfsee.de

7. Se­ren­ge­ti-Park Ho­den­ha­gen


Mere end 1.500 vilde dyr såsom giraffer, bisoner, næsehorn, zebraer, antiloper og løver langs med en ti kilometer strækning og over 200 aber fra 20 forskellige arter fordelt på 15 hektarer og mere end 40 forlystelser og shows – hver af de tre safarier udmærker sig med sine individuelle højdepunkter. Mens nogle udforsker området i egen bil, vælger andre Serengeti-bussen eller speedbåden på Splash-safarien. Musik-, akrobatik, vær-med-aktioner og fodringer og en indendørs legeplads runder udbuddet af. Der overnattes i lodges - midt i Afrikas vildnis eller i en ombygget dobbeltdækker-bus. Der tilbydes også pladser til mobilhomes.

Websted Serengti Park

Serengeti Park GmbH
Am Safaripark 1
29693 Hodenhagen
Deutschland
Telefon: +49 5164 – 97 99 0
E-Mail: info@serengeti-park.de

8. Lan­dal Salztal Pa­ra­di­es


Beliggende i kurbyen Bad Sachsa i Sydharzen, kan man i Landal Salztal Paradies komme til naturparkens vandre- og mountainbikeruter. Her tager man forholdet til naturen alvorligt:   Hængebro, træsvævebane, Harzens smalsporsbane og sommerkælkebanen er populære udendørs aktiviteter. Kulturelt har UNESCO-byerne Goslar og Quedlinburg noget at byde på, og de er lette at komme til. I dårligt vejr kan man ty til badelandet, saunaen og de forskellige wellnesstilbud, klatrearenaen samt til Grenzlandmuseum og NatUrzeitmuseum i nærheden.

Websted Landal Salztal Paradies

Landal Salztal Paradies
Talstraße 27
37441 Bad Sachsa
Telefon: +49 5523 953 9022
E-Mail: salztalparadies@landal.de

9. Lan­dal Dwerg­ter Sand


Med sin beliggenhed i det nordvestlige Niedersachsen er ferieparken Landal Dwergter Sand et centralt udgangspunkt for talrige udflugter i regionen. Dyre- og fritidsparken Thüle, klatreskoven i Thülsfelde, klimahuset i Bremerhaven samt skibsværftet Meyer Werft i Papenburg byder på afvekslende oplevelser. På stedet kan man udforske hede, mose og mark på cykel eller til fods. Man kan udfolde sig på legepladser, trampoliner og med beachfodbold, mens mange do-it-yourself pakker og workshops appellerer til børnenes kreativitet.

Websted Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand
Teichweg 6
D-49696 Molbergen
Telefon: +49 4475 918 857
E-Mail: dwergtersand@landal.de

10. Cam­ping & Fe­ri­en­park Fal­kenste­in­see


Leder du efter noget ud over det sædvanlige? Ved søen Falkensteinsee kan du ud over de traditionelle også finde et udvalg af særlige overnatningsmuligheder: Fra Camping-Fass over Tiny Houses til styltehuse og såkaldte PODs, små ovale sovepladser af træ. Den cykelvenlige park er udgangspunkt for udflugter til geesten, mosen og skovene i omegnen, men også charmen ved byen Oldenburg kan udforskes. For de unge gæster er der en piratskibs-legeplads med fugleredegynge, minigolfanlæg og en fodboldbane.

Websted Falkensteinsee

Camping & Ferienpark Falkensteinsee
Falkensteinsee 1 - Ferienhausgebiet 1
27777 Ganderkesee - Steinkimmen
Telefon: +49 4222-9470077