Ingredienser:
Tekrus (porcelæn)
1 Ske (dog ikke til omrøring)
sættes i teen, når man ikke har lyst til mere te)
1 Stk. kandis
Østfrisisk te
En lille sjat fløde
Tilberedning:
- Tilsæt sukkerstykker
Læg et stort stykke kandis i kruset. (Østfrisiske sukkerstykker er store hvide kandisstykker) - Hæld langsomt teen i – rør ikke rundt
Hvis kandissen knækker, er teen varm nok. Kruset må højst være halvt fuldt, så der stadig er en Spids af sukkerstykket, der stikker op fra den brune bund. - Tilsæt fløde
Lad fløden langsomt løbe ned i teen langs krusets indvendige kant, og hold øje med processen. - Skyen (”Wulkje”) løfter sig, men teen omrøres ikke. Denne fremgangsmåde kan gentages tre gange, inden skeen sættes i kruset, hvormed man viser, at man ikke ønsker mere.