Scream, © Heide Park Resort
© Heide Park Resort

Hei­de-Park i Sol­tau


Væk fra dagligdagen og ud på spændende eventyr. Nordtysklands største oplevelsespark, Heide-Park Resort i Soltau, udmærker sig med over 40 attraktioner og shows.

Heide Park Resort – Det mest usædvanlige eventyr i Tyskland

Vil du på eventyr med familien? Så er Nordtysklands største fritidspark det helt rigtige sted. Heide Park Resort byder på utallige muligheder, for at grupper kan tilbringe en oplevelsesrig dag sammen. Tag en tur med Tysklands eneste Wing Coaster »Flug der Dämonen« og mist orienteringen. Der er forskellige temaverdener - du kan blive ung drageridder eller kæmpe mod flyvende slimmonstre i Ghostbusters 5D- den ultimative monsterjagt. Afhængig af alder og interesse vælger hver gæst selv sit individuelle eventyr blandt mere end 40 attraktioner og shows.

I 2018 fejrede Heide Park Resort sit 40-års jubilæum - selvfølgelig ikke uden eventyr. Glæd dig allerede nu til nye attraktioner for hele familien og en masse anderledes sjov. Oplev for eksempel det nye temaland »Peppa Pig Land« (Gurli Gris Land) for børn. Her kan de små tage på en sejltur med Gurli Gris og hendes venner eller ride på Gustavs dinosaur. I det tilknyttede eventyrhotel kan der bookes tilsvarende temaværelser. Ligeledes nyt: »Thrill Season Pass« til flere gange entre og adgang til særlige horror-events - et must for alle action-fans.

Oplev Heide Park Soltau

Impressions

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »Heide-Park Soltau« med Google Maps.

Heide-Park Soltau

Heide Park 1
29614 Soltau
Telefon: +49 (0) 1806 / 919101

til websidenSkriv e-mail