Indtryk af Phaeno
© phaeno / Janina Snatzke

phæno Wolfsburg


ServiceQualität Deutschland
KinderFerienLand (Børne-ferieland) Niedersachsen
Reisen für alle (Rejser for alle)

phaeno byder udvendigt på en imponerende arkitektur og indvendigt på en fascinerende oplevelsesverden for hele familien.

Du kan sammen med andre besøgende beundre en seks meter høj ildtornado, lave skyringe, gå igennem mørkerummet eller lægge dig til rette på en nåleseng som en fakir. På en interessant dag i phaeno i Wolfsburg oplever børn og voksne, hvordan mere end 350 usædvanlige fænomener vækker deres nysgerrighed i forhold til naturens hemmeligheder. I Tysklands enestående eksperimenterende verden er der noget at opdage for enhver - uanset alder eller vidensniveau. Og det bedste af det hele: Man bliver selv opfordret til at aktivt at påvirke hele processen. Foreskrevne ruter findes ikke, den retning man går i, bestemmes af nysgerrigheden. Nysgerrigheden fører de besøgende gennem interessante temaområder, som for eksempel energi, spejle, syn eller liv: Voksne og børn trodser takket være tankens kraft kulden, spejler sig uendeligt, nedfryser deres egen skygge, opdager gener, mærker, hvordan strøm føles eller lander så blødt som en kat.

phaeno formidler ikke kun fascinerende naturfænomener, men også bygningens arkitektur gør indtryk og den er i hvert fald seværdig. Den engelske avis »The Guardian« har sågar phaeno som et af de tolv mest betydningsfulde moderne bygningsværker i verden! Bygningen, som er tegnet af stjernearkitekten Zada Hadid, forener flydende forløb med kantede partier. Der opstår avantgardistiske former, som det krævede moderne specialbyggematerialer at muliggøre. Få på en arkitekturrundvisning noget at vide om den imponerende bygning og lær phaeno at kende fra en anden side!

 

phæno gGmbH

Willy-Brandt-Platz 1
38440 Wolfsburg
Telefon: +49 (0) 5361 / 890100

til websidenSkriv e-mail

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »phæno Wolfsburg« med Google Maps.