Herrenhäuser Gärten
© Fotolia

»Herrenhäuser Gärten« i Hannover


Reisen für alle (Rejser for alle)

Haverne »Herrenhäuser Gärten« i Hannover er en af de smukkeste parker i Europa. Tre stilretninger inden for havekunst kan ses her i perfektion. »Großer Garten« (Den Store Have) imponerer med barokke ornamenter og flot vandkunst. Haven, som er hele ensemblets hjerte, er Tysklands største barokhave, og den består af utallige tyske og eksotiske planter, labyrinter, imponerende fontæner og skulpturer. Her afholdes stilfulde arrangementer hele sommeren igennem: Den internationale fyrværkerikonkurrence, den Lille Fest i den Store Have og talrige teater- og musicalopførelser med haverne som fascinerende kulisse vækker begejstring.

Den historiske grotte er en attraktion i den Store Have: Hannovers æresborger Niki de Saint Phalle har forvandlet hvælvingen i grotten fra 1400-tallet til et magisk kunstværk fuld af livsglæde og sanselighed. Grotten med sine berømte figurer, glas og spejlfragmenter hensætter den besøgende i et spil af farver, lys og skygger.
I »Berggarten« (Bjerghaven) ved siden af kan man udforske botaniske skatte og beundre blomstrende orkideer og tropiske planter. Den idylliske have »Georgengarten« i engelsk landskabshavestil indbyder til en spadseretur. Her kan kaktusinteresserede finde mange sjældenheder mellem de 3.000 forskellige sukkulentarter. Ca. 11.000 forskellige planter fra forskellige klimazoner kan opleves her.

 

Herrenhäuser Gärten Hannover

Herrenhäuser Str. 4
30419 Hannover
Telefon: +49 (0) 511 / 16834000

til websidenSkriv e-mail

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »»Herrenhäuser Gärten« i Hannover« med Google Maps.