Fahrattraktion Ausfahrt, mit Blick auf das Kundencenter und die Auto Türme., © Autostadt/ Udo Geisler
© Autostadt/ Udo Geisler

Autostadt i Wolfsburg


Mennesker, biler og det, der bevæger dem

I Autostadt i Wolfsburg drejer alt sig om mobilitet. »Mennesker, biler og det, der bevæger dem« er mottoet for Volkswagen Groups kommunikationsplatform. Biltema- og oplevelsesparken tiltrækker både passionerede bilelskere, kulturelt interesserede, fans af usædvanlige begivenheder og yndere af kulinariske lækkerier. Med sine mange fritidsaktiviteter henvender Autostadt sig i lige høj grad til børn, teenagere og voksne.

ZeitHaus - milesten i bilens historie

ZeitHaus i Autostadt i Wolfsburg er det mest besøgte bilmuseum i verden. Det udmærker sig med en lang række forskellige udstillede genstande. Du kan finde over 60 forskellige mærker fra automobilets verden i ZeitHaus. Som sin tids trendsætter har de sat nye standarder inden for teknologi, design, produktion og koncept, og dermed fungeret som forbilleder for andre producenter.
I det såkaldte rack præsenteres mere end 60 af disse automobil-milesten i en kæmpe sættekasse af glas. De giver et overblik over de vigtige epoker i bilens udviklingshistorie. Udstillingen skifter regelmæssigt udstillingsgenstande, da bilerne deltager i klassiske rallies og ture.

Restaurant i ZeitHaus

Internationale nudelspecialiteter fra egen produktion serveres i restaurant La Coccinella i stueetagen i ZeitHaus. Pasta fra Italien, Tyskland og Østrig samt skiftende nudelretter fra hele verden tilbydes dagligt. »Caffè und dolci« er ikke kun en sød afslutning - nybagt brød og kager samt lækre desserter og »Cool and Creamy« fra butikken med økologiske is indbyder til en pause om eftermiddagen.
Friske råvarer og sæsonråvarer spiller som i alle restauranter i Autostadt også her en vigtig rolle. Vegetarretter har en fast plads på menukortet.

GeländeParcours og MobiVersum

Under kyndig vejledning kan gæsterne teste deres egne kørefærdigheder på kurser i brændstoføkonomi og køresikkerhed eller på Autostadts offroad-bane. I MobiVersum kan især de mindste besøgende begive sig ud på en spændende opdagelsesrejse ind i den mobile verden og tage et børnekørekort.

Nydelse og kultur

De ti restauranter i Autostadt byder på et omfattende gastronomisk udbud med regionale, økologisk dyrkede produkter og sæsonens råvarer. I restaurant Aqua i det femstjernede hotel The Ritz-Carlton, Wolfsburg står Sven Elverfeld, Nordtysklands eneste trestjernede kok, for maden.
Med skiftende attraktioner giver Autostadt altid sine besøgende nye indtryk og oplevelser. Om sommeren forvandler den sig til et miniferieparadis for hele familien. Økologisk is i »Cool and Creamy«, en tur med svane-cykelbåden eller en cocktail på den flydende lounge »Cool Summer Island«. Om vinteren lokker det store julemarked, og de koreograferede isshows begejstrer de besøgende.

Autostadt som kulturby

Autostadt præsenterer sig også som et kultursted, blandt andet under »Movimentos Festugerne« som hvert forår henter berømte dansekompagnier til Wolfsburg fra hele verden med pop- og jazzkoncerter samt klassiske koncerter af høj kvalitet. Derudover byder Autostadt hele året rundt på et kulturelt program med oplæsninger, foredrag, talks og workshops med internationalt kendte personligheder.

 

Autostadt i Wolfsburg

Stadtbrücke
38440 Wolfsburg
Telefon: +49 (0) 800 / 288678238

til websidenSkriv e-mail

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »Autostadt i Wolfsburg« med Google Maps.