LandhausAverbeck_forhaven-bondegard, © Landhaus Averbeck
© Landhaus Averbeck

Bondegårdsferie på familotel Landhaus Averbeck


ServiceQualität Deutschland
Kinderferienland (Børne-ferieland) Niedersachsen

Afslappende familietid midt i naturen.
Familotel Landhaus Averbeck ligger omgivet af skove, folde og kaninbure midt i den uspolerede natur på Lüneburger Heide. Den traditionelle, men moderne gård tilbyder et drømmeagtigt ferieparadis for alle generationer på et areal på 28.000 kvadratmeter.
Her behøver du ikke at undvære nogen faciliteter: 30 stilfulde familieværelser og lejligheder, en elegant og hyggelig restaurant, swimmingpoolen med wellnessområde og den opvarmede udendørs pool, en biograf, baren med tagterrasse og, og, og.

Personligt, varmt, ukompliceret.
Glæd dig til en afslappende familietid i en velkendt og afslappet atmosfære. Familotel Landhaus Averbeck har været drevet med hjerte og passion i generationer.

Selv cykeludlejning er inkluderet!
Kulinariske lækkerier på morgen-, frokost- og aftenbuffeten samt hjemmebagte kager om eftermiddagen og alle drikkevarer er inkluderet i all-inclusive-præmieovernatningsprisen. Også inkluderet: et varieret børnepasningsprogram, brug af swimmingpools og wellnessområde og mange familieaktiviteter.

56 timer om ugen med kærlig børnepasning.
Om det er på den indendørs legeplads, i stalden med bondegårdsdyrene og ponyerne, til svømme- eller rideundervisning: Hver dag er der noget nyt at opdage på den store gård. På familotel Landhaus Averbeck bliver dit barn passet kærligt fra det er 0 år, mens du har tid til dig selv og kan nyde din ferie med en tur i den udendørs pool, pilates eller i fitnessrummet.

familotel Landhaus Averbeck

Hassel 3
29303 Bergen
Telefon: +49 (0) 5054 / 249

til websidenSkriv e-mail

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »Bondegårdsferie på familotel Landhaus Averbeck« med Google Maps.