Worpswede, Lower Saxony, Germany - Teufelsmoor landscape around Hamme Niederung area.
© TMN/Francesco Carovillano

Forår i Niedersachsen


Solen er så småt ved at blive mere kraftfuld. Den opvarmer lidt efter lidt de dugbelagte arealer. De længe savnede forårsbebudere viser sig. Det grønne bliver mere og mere synligt. Skovens dufte og fuglenes kvidren er i luften. Når naturen i Niedersachsen langsomt vågner, bliver land og folk også mere aktive. Den tidlige forårstid indbyder til at udforske de utallige vandre- og cykelruter ved milde temperaturer og blomstrende flora.

Nu slår også de talrige forlystelsesparker deres porte op igen! Vidste du, at Lüneburger Heide er den største forlystelsesparkregion i Europa? Oplev den eventyrlige tid med hele familien og nyd de første varme solstråler.

Byerne og regionerne i Niedersachsen indbyder til et besøg om foråret. Dagene bliver længere og temperaturerne tillader ofte udendørs aktiviteter. Hvad med f.eks. en cykeltur gennem Altes Land, når frugttræerne blomstrer? Et hvidt og lyserødt kulturlandskab, traditionsrige hansestæder og kulinariske oplevelser venter på dig.

Om foråret modnes desuden mange lokale produkter, som danner et fint grundlag for lækre forårsopskrifter. Også hos dyrene sker der noget om foråret – tranerne udfører deres dans og storkene vender tilbage til Niedersachsen.

Find efter inspiration på vores forårsside, og oplev dit eget personlige og uforglemmelige forår!

Frisk og velsmagende om foråret