Saal 2 widmet sich Motorrädern aus der Zeit von 1914 bis etwa 1929
© Kulturstiftung Kornhaus

PS.SPEICHER Einbeck


Reisen für alle (Rejser for alle)

Fascination PS.SPEICHER – et rejsemål for hele familien

PS.SPEICHER i udkanten af byen Einbeck har hjemme i et renoveret kornlager og er en oplevelses- og udstillingspark med udgangspunkt i historien, nutiden og fremtiden for individuel transport på hjul. Den lille by i det sydlige Niedersachsen har i de seneste år udviklet sig til Tysklands oldtimermekka.

I et charmerende kornlager fra 1899, kombineret med moderne elegance, er der opstået en enestående mobilitetsudstilling, som ikke kun appellerer til teknikbegejstrede. Fordelt på 6.000 kvadratmeter fortæller PS.SPEICHER på underholdende vis den motoriserede transports historie på to, tre og fire hjul og tilbyder viden og underholdning til hele familien.

På en spændende tidsrejse i PS.SPEICHER finder den besøgende ud af, hvorledes mobile køretøjer i de sidste 200 år har udvidet horisonter og ændret menneskenes liv. Med tidstunnellen kaster den også et blik ind i fremtidens mobilitet. Mere end 400 udstillingsgenstande og ca. 90 aktive stationer gør udstillingen til en multimedial og interaktiv oplevelse, hvor fortællinger, baggrunde og viden om den samfundsmæssige, politiske og tekniske udvikling i de forskellige epoker formidles på en anskuelig måde. Den kronologiske rundtur begynder med opfindelsen af cyklen, motorcyklen og bilen i det 19. århundrede, belyser de væsentligste tekniske landvindinger i det 20. århundrede og slutter til sidst af med fremtidsvisioner for det 21. århundrede.

Udover hovedudstillingen findes der flere skiftende særudstillinger samt en frit tilgængelig full-motion- racersimulator – i øvrigt en af de få i hele Tyskland, hvor man kan få en ægte racerfornemmelse med en Porsche 911 Carrera.

PS. SPEICHER og byen Einbeck byder på flere store arrangementer året rundt.

 

 

PS.SPEICHER

Tiedexer Tor 3
37574 Einbeck
Telefon: +49 (0) 5561 / 923200

til websidenSkriv e-mail

Planlæg rejse

Planlæg her din rejse til »PS.SPEICHER Einbeck« med Google Maps.