Seitennavigation

Weltvogelpark Walsrode

Fuglenes verden

forstørre

Weltvogelpark Walsrode: VIP guest in the air show
© Vogelpark Walsrode GmbH

Weltvogelpark Walsrode i hjertet af Lüneburger Heide og lige ved A7 er med sine 4.000 fugle, der repræsenterer 650 forskellige arter, den største og mest alsidige fuglepark i verden og en af​de ti zoologiske haver med flest arter. Både forår, sommer og efterår kan du nyde et farverigt og varieret program i en unik atmosfære.

I det 240.000 kvadratmeter store, maleriske parklandskab finder du spændende temahuse, eksotiske tropehaller, artsrige fuglevolierer og meget mere. Det 5.000 kvadratmeter store overdækkede areal og de mange udendørs indhegninger venter bare på at blive udforsket.

I de daglige shows, som for eksempel den enestående flyveopvisning med blandt andet ørne, papegøjer og kondorer, de underholdende fodringer af pingviner, pelikaner og rovfugle og rundvisningerne for grupper og individuelle gæster, ligger fokus altid på, at alle fugleparkens små og store gæster skal have en god oplevelse.

I fugleparken er der "rangere", der hjælper gæsterne med at udforske fuglene og parken. De bevæger sig rundt i parken hele dagen, og åbner både små og store gæsters øjne for fuglenes spændende verden og fortæller sagkyndigt og underholdende om de mange parkbeboeres liv.

Også parken og haveanlæggene er interessante at besøge. Her kan man beundre både planterne fra lokalområdet og de meget forskelligartede og nogle gange meget sjældne eksotiske planter. Med 120 forskellige sorter i Rododendrondalen, 70 rosensorter og utallige georginesorter fornemmer man, hvilken mangfoldighed der venter de besøgende. Og hvorfor ikke bruge den usædvanlige planterigdom som inspiration til din egen have eller altan? Får du brug for en lille pause, er der opstillet hele 320 bænke til gæsterne rundt om i parken.

Kontaktoplysninger

Weltvogelpark Walsrode

Am Vogelpark, 29664 Walsrode

Telefon: +49 (0) 5161 / 60440
Fax: +49 (0) 5161 / 604440

send mail: office@vogelpark-walsrode.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.