Seitennavigation

Når du ser den panoramiske udsigt over Verden fra diget, hestene der græsser fredeligt på Allerwiesen, får du et første indtryk af den over 1000 år gamle by. Domkirken, som er det vel mest storslåede vidne fra gamle dage, gælder også i dag som symbol på byen Verden. To træ- og to stenkirker gik forud for den og blev bygget i årene 1290 til 1490 med katedralen i Reims som forbillede.

Tips

Tysk hestemuseum Verden
På det tyske hestemuseum kan du rigtigt få fortalt noget om heste! Der gives et fascinerende overblik over menneskets historie med hesten, hestesportens historie og hesteavl. I den tidligere kavalerikaserne på Holzmarkt kan du også søge spor: fremkomsten af heste og ridning, hestens rolle i forskellige epoker og kulturer - her findes svar på alle spørgsmål.

På ridesimulatoren kan du foran en storskærm galopere over Verdener hestevæddeløbsbanen, køre med karet eller opleve tæt på hvordan hesten ser og opfatter sine omgivelser. Ved hjælp af en ”reflektor” kan du betragte verden med hesteøjne. Et andet højdepunkt er biblioteket, hvor mere end 15.000 bøger dokumenterer hestens historie.

Oplevelsessejltur med 'MS Stadt Verden'
Med „MS Stadt Verden“ kan Verden opleves fra vandet. Ved rundture på Aller og Weser lærer du by og region at kende fra et særligt perspektiv. Forbi Verdener Altstadt, græssende heste og køer på engene, betragte naturen langs flodbredden, tur gennem sluserne, "lad benene dingle" eller nyde det gastronomiske tilbud om bord.

din direkte kontakt

kontakt og info

Große Straße 40
27283 Verden

Telefon: +49 (0) 4231 / 12345
Fax: +49 (0) 4231 / 12320

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.