Seitennavigation

Trendsport

forstørre

Water skiing on the Alfsee
© Tourismusverband Osnabrücker Land e.V.

Et land i bevægelse – sådan kunne man betegne Niedersachsen som destination for aktive og sportsglade turister, for her trives ikke kun traditionelle sportsgrene som vandring, cykling og kanoroning i bedste velgående. Også mere trendy sportsgrene som inlineskating, klatring, mountainbiking, kitesurfing, vandski og rafting har rigtig gode kår i Tysklands nordvestlige delstat.
Det bjergrige Harzen med dets stejle klipper og til tider ret vilde bjergflod Oker har også et ca. 1800 kilometer langt net af stier til mountainbikes, og er derfor som skabt til bjergklatring, rafting og udfordringer på cykel.

Er man mere til kitesurfing, vandski eller wakeboarding, så er mulighederne ligeledes mangfoldige, f.eks. ved nordsøkysten og de østfrisiske øer eller på Steinhuder Meer, Nordvesttysklands største indsø ved Hannover. Sidstnævnte er i øvrigt også et yndet sted for de lidt mindre øvede sejlere og surfere.

Også som golfland har Niedersachsen en del at byde på med over 80 golfpladser til såvel begyndere og øvede som lejlighedsvise golfspillere.

 

Mountainbiken

Med hånden på bremsen, fødderne på pedalerne og koncentreret blik forud: Som i mange andre områder i Tyskland erfarer mountainbiker også i Harzen regionens sande magi i sadlen! Læs mere 

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.