Seitennavigation

Region Hannover

Området Hannover er præget af kontraster: stille, landlige omgivelser kombineret med arkitektur og storbyspræg. Området rundt om Hannover med en radius på ca. 50 kilometer har meget at byde på. Lige i midten af mellembjergene og det nordtyske flade landskab ligger vandløb, skove og bjerge. Byerne Hannover, Hildesheim, Celle og Stadthagen, som er præget af bindingsværker, giver altid anledning til en shoppingtur og har et bredt udvalg inden for kunst og kultur.

Aktiv afslapning: Padle i floden Aller eller Leine, en vandretur i Höhenzug Deister, afvekslingsrige cykelture, en afslappet spadseretur i Südheide, vandreture på nordic-walking-ruter i Aller-Leine-Tal – turistregionen Hannover har meget på programmet, også når det gælder aktive fritidsaktiviteter. Ikke at forglemme er de 18 golfbaner i omegnen af Hannover både til begyndere og garvede golfspillere.

Alskens former for zoo- og fritidsparker: Først og fremmest Erlebnis-Zoo Hannover, som overrasker med nye attraktioner hele året rundt. SEA LIFE Hannover, Dinosaurierpark Münchehagen, Schmetterlingsfarm Steinhude, Weltvogelpark Walsrode, FloraFarm Ginseng, Serengeti-Park, for blot at nævne nogle få oplevelser til store og små.

Highlights:

Steinhuder Meer
Steinhuder-havet ligger ca. 30 kilometer vest for Hannover. Her kan man bade, sejle og surfe samt udforske den pragtfulde natur på cykel- eller vandreture. Den 32 qm store sø er en del af naturparken, som er blevet udmærket op til flere gange pga. dens brugervenlighed. Søen er omgivet af klitter, moser, heder og skove.

Hildesheim
Hildesheim er især kendt for dens kirker, hvorved domkirken og St. Michaelis begge er optaget på UNESCO verdensarv liste. Museerne i Hildesheim huser kostbarheder i verdensklasse. Museet „Roemer- und Pelizaeus Museum“ er særlig kendt for sin egyptiske samling, som hører til de mest betydningsfulde i Europa.

Weltvogelpark Walsrode
Den rummer ca. 4.000 fugle af 650 forskellige arter på i alt 24 hektar. Det er verdens største fuglepark og dermed ikke kun et paradis for naturliebhavere, men også for internationale ornitologer.

Serengeti-Park Hodenhagen
Stor zoo- og fritidspark inddelt i fire verdner: zoo- og abeverden og fritids- og vandverden. Man kører i egen bil eller med safaribussen igennem zoo-verden, alle andre oplevelsesverdner kan udforskes til fods. Der er mulighed for overnatning i Safari Lodges på selve området.

Specielle tilbud:

Guidede byture i Hannover og Celle for grupper både på dansk og svensk.

Praktiske tip:
Henrejse: Motorvejen A7 fører i sydlig retning gennem turistområdet Hannover. Man kan også tage tog, bus og fly til Hannover.

din direkte kontakt

kontakt og info

Ernst-August-Platz 8
30159 Hannover

Telefon: +49 (0) 511 / 12345111
Fax: +49 (0) 511 / 12345112

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.