Seitennavigation

Serengeti-Park Hodenhagen

Uforfalsket safarioplevelse

forstørre

Nashörner-Streicheln im Serengeti-Park Hodenhagen
© Lüneburger Heide GmbH

Serengeti-Park Hodenhagen, Tysklands største safari- og storvildtsreservat lige ved A7, har over 1.500 eksotiske dyr.

Tag Serengeti-bussen gennem indhegningen, eller kør selv ind mellem giraffer, næsehorn, kameler og mange andre dyrearter - ofte kigger dyrene endda nysgerrigt ind ad vinduerne til jer!

Den eventyrlige junglesafaritur er endnu mere spændende: Deltagerne oplever specialeffekter som realistiske løve- og næsehornsangreb, livagtigt reproducerede flodheste, et nervepirrende overfald af en indfødt afrikansk stamme eller den "brandfarlige" eventyrbro, som skal krydses.

I Aqua-Safari sejles der med airboats gennem et eventyrligt udformet flodlandskab ligesom i Everglades i Florida. Kom og oplev en safari i og på vandet, med specialeffekter der hensætter dig til en fascinerende verden fuld af spænding. Det store højdepunkt under Aqua-Safari er mødet med den kæmpestore King Kong. Her står du ansigt til ansigt med det berømte uhyre, kendt fra både film og tv. Også her bor King Kong i en undersøisk verden, og han overrasker alle de modige deltagere i Aqua-Safari.

Personer med handicap kan opleve dyreparken på en handicaptilpasset rundtur med westernjernbanen eller Serengeti-busserne.

 

 

Kontaktoplysninger

Serengeti Park Hodenhagen

Am Safaripark 1, 29693 Hodenhagen

Telefon: +49 (0) 5164 / 531

send mail: info@serengeti-park.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.