Seitennavigation

Schloss Marienburg (Slot)

forstørre

Marienburg castle
© EAC GmbH

Et mindesmærke til kærligheden: Da kong Georg V af Hannover i sin tid skænkede sin hustru, dronning Marie, Marienburg slot, anede han ikke, at hans kærlighedsbevis en dag ville høre til de mest imponerende og betydningsfulde nygotiske bygningsmindesmærker i Tyskland.
I dag er Marienburg slot også blevet til det, som dronning Marie i sin tid drømte om: et centrum for kunst, musik og kultur. Den næsten fuldstændigt bevarede indendørs indretning opdages under spændende rundvisninger. Tema-rundvisninger som "Bag kulisserne", "En nygotisk drøm" eller den populære natrundvisning giver adgang til rum, der normalt er aflåste.

For at nyde udsigten over skovene, markerne og søerne i omegnen kan man bestige over 160 trin i hovedtårnet op til udsigtsplatformen.

Brudepar kan lade sig kirkeligt vie i slotskapellets romantiske omgivelser. Bryllupper, fester og andre arrangementer kan finde sted i slottets eksklusive rum eller i slotsrestauranten.

En mangfoldighed af koncerter og arrangementer lokker desuden fra maj til september: store friluftskoncerter i atriumgården med kendte artister, klassiske koncerter i riddersalen, børneteater og -koncerter, Jazz-brunch og meget mere. For et fuldstændigt nyt indblik tilbydes rund- og oplevelsesflyvninger over Marienburg slot. Og for den, der hellere vil nyde naturen i kombination med en smule eventyr, så er skovprogrammerne, der tilbydes for første gang, det helt rigtige.

Kontaktoplysninger

Schloss Marienburg

Marienberg 1, 30982 Pattensen

Telefon: +49 (0) 5069/407

send mail: office@schloss-marienburg.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.