Seitennavigation

Schloss Bückeburg (Slot)

forstørre

Rider in front of Bückeburg castle
© Fürstliche Hofreitschule Bückeburg

Bückeburg slot, som i 700 år har været ejet af Schaumburg-Lippe familien, præsenterer sig som renæssanceslot med pragtfulde sale fra 4 århundreder.
Fyrstesædet har i en rum tid været et turistrejsemål for enkeltbesøgende, familier og grupper. Det ligger ikke alene i, at Bückeburg slot er kendt langt ud over regionens grænser for dets store arrangementer som "Landselskab" og "Julemagi" -, men også i de samlede attraktive seværdigheder.

Ved en rundvisning på slottet kan man fornemme, hvordan livet ved hoffet så ud i de enkelte epoker. Den prægtige festsal i neo-rokoko-stil med sine loftsmalerier i 9 meters højde, formidler en imponerende oplevelse af rum og udlejes gerne til private events. Café/Restaurant Alte Schlossküche og Parkcaféen byder på sæsonbestemt køkken og et righoldigt tilbud på kager og tærter.

I et parkanlæg på 80 hektar ligger mausolæet i idylliske omgivelser - det største monumentale gravsted i Europa i privateje, samt den fyrstelige hofrideskole. Besøgende kan lade sig forføre af iscenesættelsen af barok ridekunst ifølge 400 års tradition.

Kontaktoplysninger

Schloss Bückeburg

Schlossplatz 1, 31675 Bückeburg

Telefon: +49(0)5722 / 909182
Fax: +49(0)5722 / 909184

send mail: schlossbueckeburg@t-online.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.