Seitennavigation

phæno Wolfsburg

Tysklands unikke Science Center

forstørre

Mother and child in the mirror
© phæno gGmbH

I phæno i Wolfsburg - kun en times kørsel fra Hannover - kan de nysgerrige få lov at røre og prøve over 350 forskellige fænomener.

Tornadoer, antityngdekraft, magnetiske svævebaner og lysende gasser vækker begejstringen for de naturvidenskabelige og tekniske fag. I phæno er der oplevelser for alle - hvad enten du er specialist eller lægmand.

At beundre den over seks meter høje ildtornado, at sætte en bold i bevægelse udelukkende ved at slappe af, at stå skævt i det skøre hus, at opleve genstandes vægtløshed eller at ligge behageligt som en fakir på en seng af søm. Det er blot nogle eksempler på, hvad der venter dig på en spændende dag i phæno. Og det bedste af det hele: Man bliver selv opfordret til at påvirke hele processen aktivt. Når du har det sjovt, får du også udvidet din viden.

I phæno er der med vilje ikke angivet nogen fast rute. Hver besøgende finder sin egen vej gennem det eksperimentelle landskab og bestemmer selv, hvad der fokuseres på.

To gæstelaboratorier, et videnskabsteater og et idéforum giver jer endnu flere muligheder for at opleve et afvekslende arrangementsprogram, workshops og science shows. Her formidles indhold, som fremmer integreret tænkning og handling.

Kontaktoplysninger

phæno Wolfsburg

Willy-Brandt-Platz 1, 38440 Wolfsburg

Telefon: +49 (0) 5361 / 890100

send mail: info@phaeno.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.