Seitennavigation

Papenburg

Tysklands ældste og længste mosekoloni i den nordvestlige del af Tyskland er nabo til Holland. Smukke kanaler på 40 kilometer snor sig gennem byen med de mange broer. Museet ”Museumsschiff Brigg Friederike“. Sammen med andre historiske sejlskibe ligger skibet „Brigg” i kanalen, som tilsammen danner et svømmende museum.

Highlights:

Meyer Werft
Sejlskibe bygges ikke længere i Papenburg, men det gør de stor krydstogtskibe til gengæld. Her stammer mange af de kendte luksuslinere fra. I to gigantiske haller produceres skibene. De besøgende kan hele året rundt på tæt hold følge, hvordan skibsbyggeriet foregår.

Papenburger Zeitspeicher
På „Papenburger Zeitspeicher“ oplever gæsterne, hvordan byen Papenburg er blevet skabt samt historien om skibe og skibsbyggeri. Et andet highlight her er det moderne ”Automobilprüfgeländes ATP“ (køreanlæg).

Von-Velen-Anlage
På museet „Von-Velen-Museumsanlage“ kastes gæsterne tilbage i tiden og oplever, hvordan Papenburg med de daværende huse og arbejdspladser for de fattige bønder så ud.

Tilbud på rundvisninger:

Guidede byture/shopping (på engelsk)

Særtilbud for danskere og svenskere:
Highlights i Emsland – oplev en hyggelig dag og besøg Meyer Werft og bryggeriet Berentzen i Haselünne (ca. 40 minutter fra Papenburg). (på engelsk)

Henrejse:

Tips til parkering:
I Papenburg er der fri parkering.
"Alte Werft", Ölmühlenweg
Parkeringsplads bag rådhuset, Rathausstr. 2

din direkte kontakt

kontakt og info

Ölmühlenweg 21
26871 Papenburg

Telefon: +49 (0) 4961 / 83960
Fax: +49 (0) 4961 / 839696

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.