Seitennavigation

Osnabrücker Land

Osnabrücker Land ligger i det sydvestlige Niedersachsen. Regionen er præget af højdedragene i Teutoburger Wald og Wiehengebirge. Feriegæsterne nyder typisk Tysklands største naturpark, som for nylig blev optaget i det Europæiske Geopark Netværk. Landskabelig mangfoldighed er garanteret og med Artland, fredsbyen Osnabrück, TeutoRegion og VarusRegion tilbydes fire oplevelsesområder med hver sin charme og attraktioner.

Highlights:

Varusslaget i Kalkriese
For 2000 år siden var det, der i dag kendes som Osnabrücker Land, skueplads for det sagnomspundne Varusslag, hvor germanske stammer i år 9 e. Kr. havde held til at sætte en stopper for Romerrigets ekspansionsplaner. Rundt om den antikke slagmark i Bramsche-Kalkriese, hvor feltherren Varus led et knusende nederlag mod germanerhøvdingen Arminius, er der opstået et spændende museum. I en nærliggende park har man således rekonstrueret volden, som germanerne i sin tid forskansede sig bag, for at gøre historien så vedkommende som mulig.

TeutoRegion - i hjertet af naturparken
Landskabeligt præget af højdedragene i Teutoburger Wald og Wiehengebirge, præsenteres den sydlige del af Osnabrücker Land. Altid en udflugt værd er de natursmukke områder med de bløde bjergskrænter og de idylliske dale.

Geopark TERRA.vita
Naturparken strækker sig i form af to smalle grønne bånd hen over højdekammene i Teutoburgerskoven og bjergområdet Wiehengebirge. Det er en af de naturparker, der har mange forskelligartede og afvekslende landskabsformer.

Fredsbyen Osnabrück
Med over 160.000 indbyggere er Osnabrück den tredje største by i Niedersachsen. En moderne universitetsby og et attraktivt økonomicentrum midt i naturparken er blevet genstand for stigende popularitet. Mange gæster bliver overrasket over det store tilbud, de mange fantastiske shoppingmuligheder og de variationsrige restauranter.

Artland
Det nordlige Osnabrücker Land er præget af det bløde parklignende landskab og floden Hase. De frugtbare marker bragte allerede for hundrede år siden området til stor velstand blandt sine bønder, som så byggede store bindingsværksgårde af rigdommen. Flere hundrede herregårde og bygninger fra den tid regnes for typisk herregårdsarkitektur i Artland og står i dag som velbevarede mindesmærker. De var også nomineret til UNESCO verdensarv.

din direkte kontakt

kontakt og info

Herrenteichsstraße 17+18
49074 Osnabrück

Telefon: +49 (0) 541 / 3234570

send mail

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.