Seitennavigation

Oplev naturen

Opdag naturen i Niedersachsen

forstørre

Senfanbau in Niedersachsen
© Einbecker Senfmühle

Stort set ingen delstater kan byde på en så alsidig natur som Niedersachsen ,med sine fredede naturlandskaber fra Nordsøen og helt til mellembjergene.

Oplev „ren natur“, når du tager på oplevelsestur i i Vadehavet og når du holder udkig efter lossen i skovene i Harzen. Mens en ganske særlig dyreverden med sæler og trækfugle finder deres habitater i flere naturlandskaber, præges andre områder af en særlig helt bestemt verden af planter. Således præsenterer lyngen i Lüneburger Heide og øvrige geestlandskaber i blomstringstiden et prægtigt farvespil, og kærulden er karakteristisk for de mange moser i Emsland eller i Diepholzer Moorniederung.

Temaet Bæredygtighed spiller en rolle på alle områder i Niedersachsen. Derfor har flere informationscentre også udarbejdet en masse, der er godt at vide, såvel som interaktive ting om økosystemer, energieffektivitet og et fremtidsorienteret liv på landet.

Opdag naturen i Niedersachsen. De forskellige naturparker, nationalparker og biosfærereservater giver afslappende udendørsliv i den grønne, og byder desuden også på mange aktiviteter og eventyr.