Seitennavigation

Nordsøen

Afslapning for forældrene - sjov og oplevelser for børnene

forstørre

Sandburgenbauen in der Nordsee-Lagune
© Thomas Hellmann / www.butjadingen.de

Tilbring et par dejlige dage ved stranden og oplev Vadehavet, hvor havet to gange om dagen trækker sig tilbage og afslører et miljø med en utrolig biodiversitet. Vadehavet regnes for et af de sidste stort set uberørte landskaber i Europa. Omkring 10.000 forskellige plante- og dyrearter lever her. Ud over fugle, fisk og sandorm er her også mange alger og mikrober. Det gør Vadehavet til noget helt specielt.

Slap af i en behagelig liggestol, eller smid dig i sandet, og lad børnene bygge sandslotte og grave huller i sandet.

Erfarne naturvejledere tilbyder spændende vandreture langs Niedersachsens kyst og på de østfrisiske øer i dette unikke vadehavsmiljø. Her kan man rigtig fornemme luften, som lugter af jod og smager af salt.

Dårligt vejr? En udflugt til den nærliggende by Bremerhaven er altid umagen værd! Her kan du besøge Zoo am Meer eller aflægge det tyske Auswandererhaus® et besøg, hvor du kan leve dig ind i historien om de mere end syv millioner mennesker, som er udvandret fra Tyskland i perioden 1834 til 1972. Også Klimahaus 8° Ost lokker med sin viden- og oplevelsesverden baseret på temaerne klima og vejr, hvilket er noget helt unikt i Europa.

Derudover venter vandlandet nautimo i Wilhelmshaven med sine spændende badeanlæg, hvor du i al slags vejr kan tilbringe mange sjove timer med hele familien.

I en af ferieparkerne på Nordsøkysten er det ganske enkelt umuligt at kede sig!

Regioner Nordsøen

Kontaktoplysninger

Die Nordsee GmbH

Olympiastraße 1, 26419 Schortens

Telefon: +49 (0) 4421 / 9560990
Fax: +49 (0) 4421 / 9560999

send mail: kontakt(at)die-nordsee.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.