Seitennavigation

Naturparken Wildeshauser Geest

Flodromantik, marskmusik og Geest-hvisken

forstørre

A family canoeing
© Naturpark Wildeshauser Geest

Naturparken Wildeshauser Geest er med sine 1.500 km2 den største naturpark i Niedersachsen og hører til de største i Tyskland. Det enestående naturlandskab i regionen består af artsmangfoldige, blandede skove, alleer, marker, som gennemskæres af levende hegn, sandklitterne same mose- og hedeområder. Med den nødvendige fed og ro kan man her observere mudderklirrer, isfugle og guldsmede,og under trækfuglesæsonen i efteråret også traner, i deres naturlige omgivelser. I naturfrednings- og informationscentret „Haus im Moor“ tilbydes ture med mosebanen. På mose-læringsstien og i mosetunnellen kan man betragte mosen fra et underjordisk perspektiv.

Desuden kan man udforske fredfyldte små flækker, tusind år gamle stendysser, vind- og vandmøller samt middelalderkirker. Ud over kroer og cafeer, hvor der bydes på boghvedespecialiteter, som er typiske for regionen, indbyder de originale „Melkhüser“ med deres mælke- og yoghurtspecialiteter til fortæring af regionale produkter.

Også de aktive rejsende får noget for pengene. På cykel eller med kano, til fods eller på hesteryg; tilbuddet er bredt for natur- og kulturelskende gæster. En tur på cykelstien omkring megalitkulturen eller en kanotur på Hunte kan særligt anbefales. Alle ture kan bestilles som endagsture eller ture på flere dage, individuelt eller med guide.

Kontaktoplysninger

Naturpark Wildeshauser Geest

Delmenhorster Straße, 27793 Wildeshausen

Telefon: +49 (0) 4431 / 85351
Fax: +49 (0) 4431 / 85432

send mail: info@wildegeest.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.