Seitennavigation

Naturparken Steinhuder Meer

Det største indre farvand i Nordvesttyskland

forstørre

Boat trip on the Steinhuder Meer
© Tourismusregion Hannover

Hjertet af og navngiver til naturparken er det største indre farvand i Nordvesttyskland, den omkring 30 km² store Steinhuder Meer. Ud over søen præger vidtstrakte moseområder - såsom Tote Moor og Wunstorfer Moor - landskabsbilledet. Store skovområder og søenge gør naturparken med sin landskabsmæssige mangfoldighed til et rekreativt område som har betydning på tværs af regioner.

De fredfyldte landsbyer Mardorf og Steinhude er turistmæssige højdepunkter. De talrige små butikker, fiskerestauranter og markeder indbyder til en shoppetur eller en forfriskning. Det historiske kvarter med lader og sommerfugleparken hører til de yderligere højdepunkter i Steinhude. Ved et besøg i naturparkens center lærer den besøgende ting der er spændende og nyttige at vide om den lokale natur.

Søen byder på mulighed for at sejle og surfe til vandsportsentusiaster. Hvis man bedre kan lide det lidt mere fredsommeligt, kan man tage på en bådtur eller bade på en af strandene. Omgivelserne rundt om søen kan ideelt udforskes på en en- eller todagestur på Steinhuder Meer Rundweg. Naturinteresserede gæster kan slutte sig til en af natur- og landskabsguiderne, og med lidt held observere havørne på deres vej.

Kontaktoplysninger

Naturpark Steinhuder Meer, Infozentrum Steinhude

Am Graben, 31515 Wunstorf

Telefon: +49 (0) 5033 / 939134

send mail: info@naturpark-steinhuder-meer.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.