Seitennavigation

Naturparken Solling-Vogler og Weserbergland

Et landskab rigt på afveksling langs Weser

forstørre

Mountainbiker durchqueren einen Fluss
© Touristik-Information Hochsolling

Weserbergland - mellembjerget ligger i det sydlige Niedersachsen. Wesers flodløb snor sig udpræget gennem landskabet og skaber en usædvanlig udsigt over omgivelserne, som er rige på afveksling. Sjældne lavplanter, mos og frøplanter har deres habitat på højdedragene på op til 440 m i Süntel og de stejlt faldende, barske klipper på Hohenstein og Ith. De hyppige skift mellem smalle bjergkamme, stejle skrænter og dybtskårne dale giver dette bjerglandskab en vild og original karakter.

Naturparkerne Weserbergland og Solling-Vogler byder turisterne på adskillige muligheder for en aktiv ferie. Floden taget i betragtning anbefales Weserberglandweg til vandring, og Weserradweg til cykling på endagsture eller ture på flere dage. Også klatrere med ambitioner får noget for pengene, og kan bestige højdedragene i begge naturparker. Mountainbikere finder et krævende terræn i Hochsolling; den kan køres på i alt 760 rutekilometer med 15 enkeltruter i forskellige sværhedsgrader. Weser egner sig desuden særdeles godt til kanoture på en eller flere dage.

Desuden indbyder talrige historiske mindesmærker og kulturmindesmærker til et besøg. I de historiske bykerne i Hameln und Rinteln findes bygninger fra Wesers renæssance. Slottene i Bückeburg, Hämelschenburg, Schwöbber og Bevern samt klostrene Amelungsborn og Corvey er yderligere turistmæssige højdepunkter.

Kontaktoplysninger

Naturpark Solling-Vogler

Wildpark 1, 37603 Holzminden

Telefon: +49 (0) 5536 / 1313
Fax: +49 (0) 5536 / 999799

send mail: info@naturpark-solling-vogler.de

find din ferie

Begivenheder, overnatningssteder og tilbud til dig.